Eğitim

Erken çocukluk eğitim merkezleri ön kayıtları başlıyor

Tepebaşı belediyesi’nin erken çocukluk eğitim merkezleri için 2024-2025 dönemi ön kayıt işlemleri başlıyor. Merkezlerden 36-57 ay arasındaki, tuvalet eğitimini tamamlamış çocuklar faydalanabiliyor.

Erken çocukluk eğitim merkezleri ön kayıtları başlıyor
12-05-2024 17:39

Tepebaşı Belediyesi’nin erken çocukluk eğitim merkezleri için 2024-2025 dönemi ön kayıt işlemleri başlıyor. Merkezlerden 36-57 ay arasındaki tuvalet eğitimini tamamlamış çocuklar faydalanabiliyor.


Tepebaşı Belediyesi’nin çocuklara yönelik projelerinden biri olarak sosyal belediyecilik anlayışı ile hayata geçirdiği Erken Çocukluk Eğitim Merkezleri, çocukların çok sevdiği mekanlar olarak hizmet vermeye devam ediyor. Tepebaşı Belediyesi Erken Çocukluk Eğitim Merkezi için yeni dönem ön kayıt işlemleri başlıyor. İsmail Hakkı Tonguç, Canan-Şükran Şeker, Sabiha Gökçen, Aşağısöğütönü, Yarbay Hüseyin Vecihi ve Hüsniye-Recep Uçkan Erken Çocukluk Eğitim Merkezleri için ön kayıt işlemleri 13-17 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Merkezlerde 36-57 ay arasındaki tuvalet eğitimini tamamlamış çocukların ön kaydı alınacak.


Tepebaşı Belediyesi yetkilileri kontenjanların sınırlı olduğunu belirterek, dolması durumunda kesin kayıtların noter huzurunda kura ile belirleneceğini kaydetti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER