Spor

Düzce’de 9. bisiklet baharı yapılacak

Düzce gençlik ve spor il müdürlüğü tarafından bu yıl 9. Düzenlenecek bisiklet baharı 2 haziran 2024 pazar günü anıt park meydanında saat 17. 00’da başlayacak.

Düzce’de 9. bisiklet baharı yapılacak
14-05-2024 18:26

DÜZCE(İHA) – Düzce Gençlik ve Spor il Müdürlüğü tarafından bu yıl 9. düzenlenecek Bisiklet Baharı 2 Haziran Pazar günü Anıt Park meydanında saat 17.00’da başlayacak.


Düzce’de düzenlenecek 9. Bisiklet Baharı Şenliği Anıt Park Meydanı’nda başlayacak olup, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü binasında son bulacak. Turun sonunda DJ Serkan mini konser verecek. Program konuşmaları ve denge gösterilerinin ardından çekilişe başvuruda bulunan ve katılım sağlayan her 100 kişiden 1’ine hediye bisiklet ile sürpriz hediye çekilişi yapılacak.


Düzce Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Düzce Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Bisiklet Federasyonu, Türk Kızılay Düzce Şubesi ve Asya Su’yun ortaklaşa düzenlediği 9. Bisiklet Baharında hediye bisiklet çekilişine katılmak için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nin sitesinden form doldurularak, tura katılım sağlanması gerektiği bildirildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER