Kültür

DTO Başkanı Erdoğan özel çocukları yalnız bırakmadı

10-16 mayıs engelliler haftası dolayısıyla denizli ticaret odası’nın (dto) önündeki alanda açılan sergi, vatandaştan büyük ilgi gördü. öğrenciler ile öğretmenlerinin el emeklerinin sergilendiği etkinliği, dto başkanı uğur erdoğan da ziyaret etti.

DTO Başkanı Erdoğan özel çocukları yalnız bırakmadı
15-05-2024 11:29

Engelliler Haftası dolayısıyla Denizli Ticaret Odası’nın (DTO) önündeki alanda açılan sergi, vatandaştan büyük ilgi gördü. Öğrenciler ile öğretmenlerinin el emeklerinin sergilendiği etkinliği, DTO Başkanı Uğur Erdoğan da ziyaret etti. Öğrenciler ile velileri ve okullarının idarecileri ile öğretmenlerinin yanı sıra Denizli Merkezefendi Kaymakamı Abdullah Demir ile Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Taşkın Osman Yıldız’ın da katıldığı sergi büyük ilgi gördü. Yeşilköy İşitme Engelliler Ortaokulu ile Başak Özel Eğitim Meslek Okulu’nun, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında, DTO’nun önündeki alanda açtıkları sergiyi, DTO Başkanı Uğur Erdoğan ile Başkan Yardımcısı Melek Kartay da ziyaret etti. Okulların idarecileri, öğretmenleri ve öğrencilerinden neler yaptıkları hakkında bilgi alarak odalarına ayrı bir renk kattığını ifade ettikleri etkinliklerinden ve becerilerinden dolayı tebrik etti. “El ele engelsizce, yarınlara hep birlikte” sloganıyla gerçekleştirilen sergi, gün boyunca açık kaldı. Başkan Erdoğan, hizmet binalarının önünü açarak destek oldukları etkinlikle ilgili olarak “Onlar, bizim özel çocuklarımız. Onların eğitimleri ve iyi olmaları için oda olarak ve şahsen üzerimize düşen ne varsa bugüne kadar yaptık, yine yaparız. Bugün buraya, odamıza ayrı bir renk kattılar, bizi de mutlu ettiler. Çocuklarımızla ve öğretmenleriyle sohbet ettik, güzel bir gün geçirdik. Teşekkür ederiz” dedi. Serginin beraberindeki Yeşilköy İşitme Engelliler Ortaokulu El Sanatları Atölyesi, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Atölyesi ve Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Atölyesinde hazırlanan ürünlerin sergilendiği hayır panayırı da ilgi yoğun oldu. Sabahın erken saatlerinde başlayan hayır panayırını Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çimen, Denizli İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mevlüt Şahin, Merkezefendi Belediyesi Başkan Yardımcısı Zeynep Elif Çeşme de ziyaret etti. Davetliler; okulları, hizmetleri ve ürünlerle ilgili kurumların temsilcilerinden ayrıntılı bilgi aldılar. Başkan Erdoğan ile DTO’ya ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler


Etkinliklerine katılımlarından ve ilgilerinden dolayı protokol üyelerine teşekkür eden Yeşilköy İşitme Engelliler Ortaokulu ile Başak Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Gülçin Canlı, “Bizim için ayrı bir önemi olan bu anlamlı haftada tüm imkanlarını seferber ederek hayır panayırını gerçekleştirmemize imkân sağlayan Denizli Ticaret Odası Başkanımız Sayın Uğur Erdoğan ile yönetim kurulu üyelerine şükranlarımızı sunuyoruz. Bizi bugün yalnız bırakmayan protokolümüzle halkımıza da teşekkür ediyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER