Asayiş

Dolmuş şoförü uyuşturucu satarken yakalandı

Afyonkarahisar’da torbacı diye adlandırılan ve dolmuş şoförlüğü yaptığı öğrenilen uyuşturucu satıcısı polisin başarılı takibi sonrası peçeteye emdirilmiş uyuşturucu ve peçeteleri kesmek için kullandığı makas ile yakalandı.

Dolmuş şoförü uyuşturucu satarken yakalandı
24-05-2024 11:00

Afyonkarahisar’da dolmuş şoförlüğü yapan uyuşturucu satıcısı, polisin başarılı takibi sonrası peçeteye emdirilmiş uyuşturucu ile yakalandı.


Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde torbacı diye adlandırılan sokak satıcılarına yönelik operasyon yaptı. Operasyonda dolmuş şoförlüğü yaptığı öğrenilen M.M.Z.’yi takibe alan ekipler, şahsı 3 adet peçeteye emdirilmiş uyuşturucu ve makasla birlikte yakaladı. M.M.Z. ile birlikte yakalanan B.A., D.Y. ve F.E. isimli şahıslar hakkında ise uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapıldığı öğrenildi. Kentteki bir dolmuş hattında şoförlük yaptığı öğrenilen M.M.Z.’nin emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.


Öte yandan, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerinin kent genelinde torbacıları yönelik çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER