Gündem

Diyar Masa sorunları çözüyor

Diyarbakır büyükşehir belediyesi bünyesinde vatandaşların sorunlarını çözmek için hizmet veren diyar masa, son bir ayda bin 130 talebi uygun birimlere yönlendirerek çözüme kavuşmasını sağladı.

Diyar Masa sorunları çözüyor
16-05-2024 10:35

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde vatandaşların sorunlarını çözmek için hizmet veren Diyar Masa, son bir ayda bin 130 talebi uygun birimlere yönlendirerek çözüme kavuşmasını sağladı.


Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Diyar Masa, Büyükşehir Belediyesi merkez binası ve Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bulunan iki ofisinde çalışmalarını sürdürüyor.


Vatandaşlar ve ilgili kurumlar arasında köprü görevi gören Diyar Masa, şehirlerarası ulaşımdan konaklamaya, sosyal hizmetlerden öğrencilerin taleplerine, park bahçelerden sosyal hizmet taleplerine kadar geniş bir yelpazede başvurular alıp işlerin takibini yapıyor.


Diyar Masa son bir ayda 200 şehirlerarası ulaşım, 276 park bahçeler, 98 yol bakım, 72 kadın aile ve sosyal hizmetler, 484 insan kaynakları ile ilgili olmak üzere bin 130 vatandaşın talebini uygun birimlere yönlendirerek çözüme kavuşmasını sağladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER