Eğitim

Denizli OSB’de sızdırmazlık sistemleri konferansı düzenlendi

Denizli organize sanayi bölge müdürlüğü ev sahipliğinde, tmmob makine mühendisleri odası denizli şubesi işbirliğinde “2024 sızdırmazlık sistemleri konferansı” düzenlendi.

Denizli OSB’de sızdırmazlık sistemleri konferansı düzenlendi
23-05-2024 09:48

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ev sahipliğinde, TMMOB Makine Mühendisleri Odası Denizli Şubesi işbirliğinde “2024 Sızdırmazlık Sistemleri Konferansı” düzenlendi.


Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, bölgedeki ve kentteki sanayicilere faydalı birçok etkinliğe ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda TMMOB Makine Mühendisleri Odası Denizli Şubesi işbirliğinde Denizli OSB Konferans Salonu’nda “2024 Sızdırmazlık Sistemleri Konferansı” gerçekleştirildi.


“Ev sahipliği için Denizli OSB müdürlüğümüze teşekkür ederiz”


Rotaseal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Kutlu ve firmanın Ar-Ge Müdürü Mohsen Pirani’nin konuşmacı olarak yer aldığı konferansta katılımcılara mekanik salmastra konusunda bilgiler verildi. 2 oturumda gerçekleşen etkinlik hakkında bilgiler veren Gökhan Kutlu; “Düzenlediğimiz etkinlikte bizlere ev sahipliği yapan Denizli OSB Müdürlüğümüze çok teşekkür ederiz. Yoğun bir katılımla konferansımızı gerçekleştiriyoruz. Amacımız katılımcılarımıza üretimini gerçekleştirdiğimiz mekanik salmastra ve döner bağlantı ekipmanları gibi konularda bilgiler vermek. Katılımcılarımızın merak ettikleri sorulara yanıt bulmalarını sağlamak. İlgi gösteren herkese teşekkür ederiz” dedi. “Verimli bir etkinlik olduğunu düşünüyorum”


Keyifli bir etkinlik olduğunu ifade eden Ar-Ge Müdürü Mohsen Pirani, “Yaptığımız sunumlarla katılımcılarımızı bilgilendirdik. Firmamız ve ürettiğimiz ürünlerle ilgili merak edilenlere de yanıt verdik. Teknik ekipler ve satın alma tarafına ağırlık vererek ürün çeşitliliği, montaj kısmı ve yaşanabilecek sorunlar ile çözüm yolları hakkında bilgiler verdik. Oldukça verimli bir etkinlik olduğunu düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.


Etkinlik soru cevap bölümünün ardından sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER