Ekonomi

Çintay’dan iş insanlarına yatırım çağrısı

Bingöl ticaret ve sanayi odası başkanı kadir çintay, bingöl kentpark projesi için iş insanlarına yatırım çağrısında bulundu.

Çintay’dan iş insanlarına yatırım çağrısı
27-05-2024 11:40

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kadir Çintay, Bingöl Kentpark Projesi için iş insanlarına yatırım çağrısında bulundu.


Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Başkanı Kadir Çintay, Bingöl’de yapılması planlanan ve şehrin çehresini değiştirecek olan proje için iş insanlarına çağrıda bulundu. Başkan Çintay, “Bingöl’ün geleceğini şekillendirecek ve turizm potansiyelimizi zirveye taşıyacak olan Bingöl Kentpark Projesinin ihalesinde siz değerli üyelerimizi ve turizm yatırımcılarımızı görmekten büyük bir memnuniyet duyacağız. Bingöl Kentpark Projesi, şehrimizin kalkınmasına önemli katkılar sağlayacak ve Bingöl’ün çehresini değiştirecek nitelikte bir adımdır. Proje, 5 yıldızlı termal otel, spa merkezi, termal sağlık fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi, sosyal kültürel aktivite merkezi, alışveriş merkezi, spor merkezi, aquapark, lunapark ve suni göl gibi birçok imkanı bünyesinde barındırmaktadır. Bu önemli projeyle, Bingöl’ü bir cazibe merkezi haline getirirken, yatırımcılarımıza da büyük fırsatlar sunuyoruz. Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz, Milletvekillerimiz Feyzi Berdibek ile Zeki Korkutata ve Valimiz Ahmet Hamdi Usta’nın değerli katkıları sayesinde termal su hattı inşaat alanına kadar getirilmiştir. İlimiz için bu önemli projeye verdikleri destekten dolayı kendilerine iş camiamız adına şükranlarımı sunarım. Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası olarak, başta üyelerimiz olmak üzere tüm iş insanlarını Bingöl Kentpark Projesine yatırım yapmaya davet ediyoruz. İhale, 14 Haziran 2024 tarihinde saat 10.30’da Bingöl İl Özel İdaresi toplantı salonunda gerçekleştirilecektir. Detaylı bilgi ve ihale şartnamesi için Bingöl İl Özel İdaresi ile iletişime geçmenizi rica ediyoruz. Gelin, Bingöl’ün geleceğini birlikte inşa edelim ve şehrimize değer katalım” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER