Gündem

Çankırı’da Bayram Öncesi Oto Sanayiler Yoğunlukta

Çankırı’da Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala araçlarını bakıma götüren vatandaşlar oto sanayilerde yoğunluk oluşturdu. Uzun yola çıkmadan önce araçlarının genel kontrollerini yaptırmak isteyen sürücüler, oto tamir ustalarının kapısını çalıyor.

Çankırı’da Bayram Öncesi Oto Sanayiler Yoğunlukta
06-04-2024 11:54

Çankırı’da Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala araçlarını bakıma götüren vatandaşlar oto sanayilerde yoğunluk oluşturdu. Sürücüler, uzun yolculuk öncesinde araçlarının genel bakımlarını yaptırmak için işlek oto tamir garajlarına akın etti. Oto tamircileri, sürücülere araçlarının rutin kontrollerini yaptırmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

Bayram öncesi oto sanayilerinde yaşanan bu yoğunluğa şaşırmayan esnaf, uzun yolculuk yapacak sürücülerin araçlarını kontrol ettirmelerinin önemine vurgu yaptı. Aracına bakım yaptıran sürücülerden Ersin Aşık, “Bayram öncesi aracımızın bakımlarını yaptırma için sanayiye getirdik. Arızalarını ve bakımlarını yaptırıyoruz” dedi.

Araçlarının uzun yollarda arıza yapabileceğini düşünen Ahmet Kubilay ise, “Bayram tatiline çıkan vatandaşların Ilgaz, Ankara, Kastamonu taraflarında arızalar yapıyor. Biz de o araçları çekiyoruz. Şu an bir yoğunluk var” şeklinde konuştu. Çankırı’daki oto sanayiler, bayram öncesinde sürücülerin araçlarını güvenli bir şekilde kullanabilmeleri için gece gündüz çalışmaya devam ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER