Asayiş

Büyükçekmece’de kaza yapan araç alev alev yandı: 3 yaralı

Büyükçekmece kumburgaz e-5’te sabah saatlerinde takla atan binek araç benzin istasyonu tabelasına çarptıktan sonra alev alev yandı. Olayda 3 kişi yaralanırken, kaza anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Büyükçekmece’de kaza yapan araç alev alev yandı: 3 yaralı
16-05-2024 09:06

Büyükçekmece Kumburgaz E-5’te sabah saatlerinde takla atan binek araç benzin istasyonu tabelasına çarptıktan sonra alev alev yandı. Olayda 3 kişi yaralanırken, kaza anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.


Olay, sabah 6 sıralarında Kumburgaz E-5 mevkii Silivri istikametinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre,34 FKP 84 plakalı binek araç sürücüsü henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yolda seyir halinde olan başka bir otomobile çarptı. Çarpmamın etkisi ile aracın sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. İçinde toplam 3 kişinin bulunduğu otomobil, bir akaryakıt istasyonunun tabelasına çarpıp takla attı. Olay sonra araç içinde bulunan yaralılar kendi imkanları ile araçtan çıktı. İstasyon çalışanları polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Kaza yapan araç aniden alev aldı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Binek araç kullanılamaz hale geldi. Yaralılar ise ambulanslar ile çevrede bulunan hastanelere kaldırıldı.


Hurdaya dönen otomobilin kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntüde aracın kaza yapma anları yer aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER