Yaşam

Bolu Belediyesi’nden üreticilere yerli fide desteği

Bolu belediyesi tarafından üretilen ata tohumu yerli fideleri çiftçiler maliyetinin altındaki fiyatlarla satın alabilecek.

Bolu Belediyesi’nden üreticilere yerli fide desteği
22-05-2024 15:36

Bolu Belediyesi tarafından üretilen ata tohumu yerli fideleri çiftçiler maliyetinin altındaki fiyatlarla satın alabilecek.


Bolu Belediyesi kentteki tarımsal üretimi desteklemek amacıyla kendi seralarında ürettiği yüz binlerce kök yerli fideyi bu yılda Bolulu çiftçiler ve üreticilerle paylaşacak. Bolu’ya has yerel fidelerden üretim yapmak isteyen üreticiler, semt pazarlarındaki satış standından veya Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden maliyetinin altındaki fiyatlarla satın alabilecek.


2 noktadan temin edilebilir


Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki üretilen ve tamamen Bolu’ya has yerli ata tohumlarından elde edilen fidelerin satışı başladı. Bolulu çiftçiler; domates, biber, salatalık, patlıcan, kabak ve altın çilek başta olmak üzere birçok genetiği korunmuş, doğal sebze fidesini Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden veya pazartesi günleri pazaryerindeki satış standından maliyetinin de altında fiyatlarla temin edebilecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER