Siyaset

Bitlis'te Yılmaz: "İsrail'in saldırıları nedeniyle buruk bir ramazan yaşıyoruz"

Yılmaz, Bitlis'e yaptığı ziyarette, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları nedeniyle buruk bir ramazan yaşadıklarını belirtti. AK Parti'nin dini milliyetçilik yapmayacağını vurgulayan Yılmaz, bölgede huzur ve güven ortamının oluştuğunu söyledi.

Bitlis'te Yılmaz:
25-03-2024 18:43

Bitlis'e programlar için gelen Yılmaz, Ulu Cami Meydanı'nda yaptığı konuşmada, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları nedeniyle buruk bir ramazan yaşadıklarını belirtti. AK Parti olarak dini milliyetçilik yapmayacaklarını, kimsenin inancıyla, mezhebiyle uğraşmayacaklarını söylediklerini anlattı.

Yılmaz, bölgede huzur ve güven ortamının oluştuğunu vurgulayarak, terör dönemlerinin bölgeye zarar verdiğini ancak şimdi huzurun hakim olduğunu ifade etti. Bitlis'te özel sektörde istihdamın arttığını belirten Yılmaz, kalkınmanın terörün olmadığı yerlerde gerçekleştiğini söyledi. Ayrıca, enflasyonun düşmesi için çalışmaların devam ettiğini ve önümüzdeki dönemde daha fazla hizmetin Bitlis'e sunulacağını belirtti. Yılmaz, programın ardından şehit ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi ve köy okulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER