Gündem

Bebek Parkı sezona hazır

Türkiye’de ilk kez konyaaltı belediyesi tarafından hayata geçirilen bebek parkı yeni yüzüne kavuşuyor. Konyaaltı belediyesi ekipleri parkta boyama, tadilat gibi işlemler gerçekleştiriyor.

Bebek Parkı sezona hazır
29-04-2024 15:31

Türkiye’de ilk kez Konyaaltı Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bebek Parkı yeni yüzüne kavuşuyor. Konyaaltı Belediyesi ekipleri parkta boyama ve tadilat gibi işlemler gerçekleştiriyor.


Türkiye’de ilk kez Konyaaltı Belediyesi tarafından hizmete açılan Bebek Parkı’nda yenileme çalışmaları başladı. Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parkta boyama ve tadilat gibi çalışmalar yürütüyor. Bebek Parkı Ekip Sorumlusu Deniz Çetiner, “Bebek Parkı’mız tadilatta. Daha yararlı hizmet sunmak adına çocuklarımız için daha güvenilir bir ortam oluşturmaya çalışılıyor. Bebek Parkı birkaç gün içerisinde yeniden hizmete açılacak“ dedi. “Mutlu bir Konyaaltı istiyoruz”


Bebek Parkı’nda her gün 0-5 yaş arası yüzlerce minik misafirin ağırlandığını söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, “Miniklerimizin daha iyi bir ortamda vakit geçirmeleri için Bebek Parkı’mızda tadilat yapıyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz Bebek Parkı’nda çalışmalarını sürdürüyor. Tadilat ve boyama işlemleri gerçekleştirildikten sonra Bebek Parkı’mız yeniden hizmete açılacak. Mutlu bir Konyaaltı için çalışmalarımız sürecek” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER