Siyaset

Başkan Ural, sanayi esnafıyla kahvaltıda buluştu

Turhal belediye başkanı mehmet erdem ural, esnaf ziyaretlerine sanayi esnafıyla kahvaltı yaparak başladı.

Başkan Ural, sanayi esnafıyla kahvaltıda buluştu
25-05-2024 15:48

Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural, esnaf ziyaretlerine sanayi esnafıyla kahvaltı yaparak başladı.


Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural, esnaf ziyaretlerine sanayi esnafıyla birlikte kahvaltı yaparak başladı. Turhal Sanayi Sitesi’nde düzenlenen çay ve simit kahvaltı programına katılan Erdem Ural, etkinliğe katılanlara teşekkür etti.


Başkan Ural; “Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Seçim zamanında sanayi sitemizi 3 defa ziyaret etmiştik. Bizleri çok güzel karşılamıştınız, teşekkür ediyoruz. Seçim sürecinde de verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Esnaf bir kardeşiniz olduğum için de teveccüh gösterdiğinizin farkındayım" dedi.


Seçim sürecinde sanayideki problemleri konuştuklarını hatırlatan Ural, en büyük problemlerden birinin su baskınları olduğunu belirterek; “Bütçe planlarımızı hazırladıktan sonra sanayi sitemizin altyapısı ile ilgili çalışmalarımıza başlayacağız. Derdimiz hizmet etmek, başka bir gayemiz yok. Öncelikle kapımız sonuna kadar esnafımıza açık. Turhal’ı birlikte fikir alışverişi yaparak en iyi şekilde yönetmek için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER