Yaşam

Başkan Kurnaz: "Tertemiz bir İlkadım için çalışıyoruz"

?lkadım belediyesi, temiz bir çevrede vatandaşlara sağlıklı ve mutlu bir yaşam alanı oluşturmak adına temizlik çalışmaları vardiya usulü ile 24 saat kesintisiz sürüyor.

Başkan Kurnaz: "Tertemiz bir İlkadım için çalışıyoruz"
15-05-2024 17:22

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, temizlik konusunda ödün vermeden "tertemiz bir İlkadım" için çalıştıklarını söyledi.


İlkadım Belediyesi, temiz bir çevrede vatandaşlara sağlıklı ve mutlu bir yaşam alanı oluşturmak adına temizlik çalışmaları vardiya usulü ile 24 saat kesintisiz sürüyor. İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri her gün belirlenen plan dahilinde İlkadım ilçe genelinde temizlik çalışmalarını devam ettiriyor. Ekipler, çöplerin toplanması, caddelerin yıkama temizliğinin yanı sıra ana cadde, sokak ve meydanların temizliği konusunda yoğun mesai harcıyor. "Takviye ettiğimiz ekiplerimiz 7/24 esaslı bir mesai ile hizmetlerimizi sürdürüyor"


"Tertemiz bir İlkadım için" sloganıyla yapılan çalışmalarla ilgili konuşan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, temizlik konusunda ödün vermeden kent genelinde temizlik çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Kurnaz, "Belediyemizin bütün birimleri gibi temizlik işleri müdürlüğü ekiplerimiz de hummalı bir şekilde çalışarak, gece gündüz ayrımı yapmadan ilçemizi köşe bucak temizlemek ve vatandaşlarımızı pırıl pırı bir şehirde yaşatabilmek için yoğun bir çaba gösteriyor. Yaz sezonunda şehrimizin artan nüfus yoğunluğunu da dikkate alarak takviye ettiğimiz ekiplerimiz 7/24 esaslı bir mesai ile hizmetlerimizi sürdürüyor. Özverileri ve gayretleri için temizlik birimimizin emekçilerine, mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Her yönüyle tertemiz bir İlkadım için tüm birimlerimizle İlkadımlı hemşehrilerimizin hizmetindeyiz" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER