Gündem

Başkan Kurnaz: “İlçemizdeki bütün parklarımızı güvenli hale getireceğiz”

?lkadım belediye başkanı ihsan kurnaz

Başkan Kurnaz: “İlçemizdeki bütün parklarımızı güvenli hale getireceğiz”
26-05-2024 17:35

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, ilçenin en büyük ihtiyaçlarından biri olarak öne çıkan parklarda güvenlik kamerası uygulamasına geçileceğini ifade ederek, “Güvenli parklar projemiz ile ilçemizdeki bütün parkları güvenli hale getireceğiz” dedi.


İlkadım’da geleceğin hazinesi çocukların, gençlerin ve ailelerin daha güzel, eğlenceli ve güvenli vakit geçirebilmeleri için İlkadım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. İlçe genelindeki park ve bahçelerin, yeşil alanların bakım onarım, çim biçme, yabani ot temizleme ve mıntıka temizliğini gerçekleştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şehre yeni oyun parkları da kazandırıyor. Gün geçtikçe nüfusu artan ve yeni yerleşim yerleri açılan mahallelerden Tepecik, Karasamsun ve Ataköy’de yapımı tamamlanan yeni parkların içerisinde basketbol sahası, kamelya, çocuk oyun grupları, fitness aletleri yer alıyor. Yalnızca çocuklar ve gençlerin değil yeşil alanıyla büyüklerin de nefes alacağı parklara artık güvenlik kamera sistemleri de yerleştiriliyor. “Güvenli parkları İkadım’a kazandırıyoruz”


İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, ilçede yapımı devam eden parklarda yeni nesil oyun gruplarının kullanıldığını belirtti. Parkları güvenle hale getireceklerini kaydeden Başkan Kurnaz, “İlçemizde vatandaşlarımızın huzurlu ve keyifli bir şekilde vakit geçireceği modern parklar kazandırıyoruz. Güvenli parklar projesiyle 7 gün 24 saat ses ve görüntü kaydı alan güvenlik kamera sistemlerinin kurulumlarını gerçekleştiriyoruz. Daha önce yapmış olduğumuz parklarımıza bu projemizi entegre ederek İlkadımlı hemşehrilerimizin kullanımına açacağız. Yeni parklarımız bölge halkımıza ve İlkadım’a hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER