Gündem

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü'nden Yeni Düzenlemeler

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, sektörde yeni düzenlemeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü'nden Yeni Düzenlemeler
21-02-2024 20:14

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, Afyonkarahisar'da düzenlenen 32. Dönem 5. Genel Kurul Toplantısı'nda sektörde yapılan değişiklikler hakkında bilgi verdi. Erkılınç, nitelikli yayınların haklarını koruyacaklarını ve istihdam olanaklarını artıracaklarını belirtti.

İletişim alanının dışındaki fakültelerden mezun olan ancak iletişim alanında yüksek lisans veya doktora yapmış kişileri fikir işçisi kadrosuna dahil etmeyi hedeflediklerini dile getiren Erkılınç, bu sayede daha kaliteli ve özgün içeriklerin üretilmesini sağlamayı amaçladıklarını söyledi. Erkılınç, internet haber sitelerine yönelik de önemli düzenlemelerin olduğunu belirtti.

Genel kategoride yer alan internet haber sitelerinin kadro alımı şartlarının yeniden düzenlendiğini ve başarılı çalışmalar yapan sitelerin ödüllendirileceğini açıkladı.

Ayrıca, gazetecilerin ve gazete işletmelerinin desteklenmesi adına yapılan yardım ve desteklerin de yeniden düzenlendiğini ifade eden Erkılınç, sektördeki gelişmelerin ve ihtiyaçların göz önünde bulundurularak yapılan düzenlemelerin sektöre olumlu katkı sağlayacağını belirtti.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü, yapılan düzenlemelerin sektördeki gelişmeleri destekleyeceğini ve sektörün daha sağlıklı bir şekilde ilerlemesini sağlayacağını vurguladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER