Gündem

Balıkesir’de gençler Ata Emre Akman için toplandı

Balıkesir’de moto kuryelik yaparken hayattan koparılan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi ata emre akman için balıkesir’de gençler birlik oldular.

Balıkesir’de gençler Ata Emre Akman için toplandı
16-05-2024 18:29

Balıkesir’de bir grup genç, motokuryelik yaparken bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden 20 yaşındaki Ata Emre Akman için bir araya gelerek tepkilerini dile getirdi.


Balıkesir’de motokuryelik yaparken bir eve sipariş götürdükten sonra bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden Ata Emre Akman için Balıkesir’de CHP Balıkesir İl Gençlik Kolları ve motosiklet severler bir araya geldi. Ali Hikmet Paşa Meydanı’nda bir araya gelen gençler, saldırıya tepki gösterirken, bir daha böyle bir olayın yaşanmaması için çağrıda bulundular.


CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Sandıkçı, yaptığı açıklamada, "Ata Emre Akman’ın hunharca öldürülmesi, hepimizi derinden sarsmış ve yüreklerimizi paramparça etmiştir. Ata Emre, genç yaşında hayalleriyle, umutlarıyla, sevdikleriyle birlikte nice güzel günler vaat eden biriydi. Ancak onun hayatı, bir caninin karanlık düşünceleriyle son buldu. Bu acı olay, sadece bir kişinin değil, hepimizin hayatında derin bir yara açmıştır. Ata Emre’nin anısını yaşatmak, adaletin yerini bulmasını sağlamak için bir araya geldik. Unutmayalım ki, birlikte mücadele ettiğimiz sürece, bu tür acı olayların önüne geçebiliriz. Birlikte hareket ederek, daha güvenli ve huzurlu bir dünya için çalışmalıyız” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER