Yaşam

Artuklu'da İşe Gelmeyen Personellere Son Çağrı!

Artuklu Belediyesi Eş Başkanları Münevver Ölker ve Mehmet Ali Amak, işe gelmeyen personellere yönelik son çağrıda bulunarak, en kısa sürede işlerinin başına dönmelerini istedi.

Artuklu'da İşe Gelmeyen Personellere Son Çağrı!
22-05-2024 11:59
31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda, %43 gibi rekor bir oy oranıyla Belediye Seçimlerinin kazanılmasının ardından, ‘Herkes için eşit hizmet’ sloganıyla işe koyulan Eş Başkanlar Münevver Ölker ve Mehmet Ali Amak, adil, tarafsız ve şeffaf yönetim anlayışı içerisinde çalıştıklarını ifade etti.
Başkan Amak, 2 Mayıs tarihinde gerçekleşen Meclis Toplantısında, hatırlanacağı üzere şunları söylemişti;
“Bizler yeni personel alımı yapma taraftarı değiliz. Çünkü, birilerini ekmeğinden ederek, yani yıkılmış bir evin üstüne ev inşa edemeyiz. Bugüne kadar bunu kim yapmışsa da iflah olmamıştır. Bu işe alınan arkadaşlarımızdan talebimiz hakkıyla işlerine gelip, işlerinin başında durup, evlerine helal lokma götürmeleridir.” 
Ancak, yapılan bu çağrının da cevapsız kaldığını dile getiren Eş Başkanlar Ölker ve Amak, işe gelmeyen personellere son çağrı da bulunarak şunları söyledi;
“Bizler kimseyi ekmeğinden etmek istemiyoruz. Ancak bu arkadaşlara soruyoruz, yazın 30, 40 dereceyi bulan sıcaklıkta, kışın da yağmur, kar, çamur ve soğuğa rağmen, evine helal lokma götürmek için çalışan mesai arkadaşlarımızı görünce içleri hiç mi acımıyor?. Onlar bu şartlarda çalışırken, işe gelmeyen bu personeller, maaş günü parayı bankamatikten çekerken, vicdanları hiç mi sızlamıyor. Biz adil ve tarafsız bir şekilde, şeffaf yönetim anlayışıyla, herkese karşı iyi niyetli olduğumuzu ve taraf tutmaksızın memlekete hizmeti boynumuzun borcu olarak bildik. Bundan sonra da bu şekilde devam edeceğiz. Bu vesileyle bu işe gelmeyen personellere son bir çağrıda bulunuyorum, en kısa sürede lütfen işinizin başına dönün. Aksi takdirde gerekli yasal işlemleri başlatılacaktır.” denildi.

Kaynak: mardinsoz.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER