Gündem

Aras EDAŞ Bayramda 7/24 Görev Başında Olacak

Aras Elektrik ekipleri, Ramazan Bayramı’nda da 7/24 görev başında olacak ve müşterilere kesintisiz enerji sunmaya devam edecek.

Aras EDAŞ Bayramda 7/24 Görev Başında Olacak
06-04-2024 14:48

Aras Elektrik ekipleri, Ramazan Bayramı’nda da 7/24 görev başında olacak. Aras EDAŞ, faaliyet gösterdiği 7 ilde müşterilerine bayramda da kaliteli ve kesintisiz enerji sunabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Sorumluluk bölgesindeki müşterilerin mağduriyet yaşamaması adına bayram öncesi yoğun mesai harcayan ekipler, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyorlar.

Aras EDAŞ, teknolojiye yaptığı yatırımlarla dağıtım merkezlerini uzaktan izleyecek ve 7/24 sahada görevli ekiplerle arıza ve kesinti durumlarına hızlı müdahale edecek. Planlı kesintilerin de iptal edileceği bayramda, kontrol ve onarım çalışmaları hız kesmeden devam edecek. Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş, "Ramazan ayı boyunca müşterilerimizin enerji ihtiyacını karşılamak için yoğun bir şekilde çalıştık. Bu tempoyu bayramda da sürdüreceğiz" dedi.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Aras EDAŞ, 7/24 hizmet veren Çözüm Merkezi ve çeşitli iletişim kanalları üzerinden müşterilere hizmet vermeye devam edecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER