Gündem

Kızılay Şehitkamil Kadın Kollları Anneler Gününde Şehit Annelerini unutmadılar.

Şehitkamil Kızılay şube müdürlüğü kadın kolları, anneler gününde şehit annelerini ziyaret etti.

Kızılay Şehitkamil Kadın Kollları Anneler Gününde Şehit Annelerini unutmadılar.
12-05-2024 16:46
12-05-2024 17:01

Yaptıkları başarılı çalışmalarla dikkat çeken Şehitkamil Kızılay Şune soırumlukarı, Engellilere tekerlekli sandalye dağıtımı ,ihtiyaç sahiplerine gıda ve yiyecek dağıtımı ,gençlere ve çocuklara kıyafet dağıtımı ,Kapalı cezaevinde kalan hükümlü ve tutukluların çocuklar için bir oyun sınıfı projesi , gibi önemli faaliyetler gerçekleştirmeye devam ediyor. 

Şehit Anneleri-Aileleri unutulmadı.

Gaziantep Şehitkamil Kızılay Kadın kolları Başkanlığı, Gaziantep ilçeleri ndeki  geçmiş yıllarda terörle mücadelede şehit olan Mehmetçiklerimizin annelerini ve eşlerini anneler günü münasebetiyle ziyaret ederek  farkındalık oluşturdular .

Vatan için şehitlik mertebesine Erişen evlatları yetiştiren mübarek annelerin , şehitlerimizin emaneti  çocuklarını yetiştiren yüce yürekli eşlerinin Elleri öpülerek Anneler Günü'nün anısına plaket ve çiçek takdimi yapan Gaziantep Şehitkamil Kızılay Kadın kolları Başkanlığı ziyaretinde duygusal anlar yaşandı.

İsmail Güler'in Müdürlüğü'nü yaptığı Gaziantep Şehitkamil Kızılay Şubesi'nin Kadın kolları Başkanlığı Gamze Nacaroğlu ,proje sorumlusu Zuhal  Elgay ve   gönüllülerden oluşan çalışma ekibinin ziyaretleri şehşt aileleri tarafından takdir ile karşılandı. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER