Kültür

Alanya Belediyesi üniversite öğrencilerini Açık Hava Sineması’nda buluşturdu

Alanya belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen açık havada sinema festivali etkinliğinde buluşan üniversite öğrencileri, üç gün boyunca patlamış mısır eşliğinde sinema keyfini yaşadı.

Alanya Belediyesi üniversite öğrencilerini Açık Hava Sineması’nda buluşturdu
24-05-2024 12:24

Alanya Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Açık Havada Sinema Festivali etkinliğinde buluşan üniversite öğrencileri, üç gün boyunca patlamış mısır eşliğinde sinema keyfini yaşadı.


Üniversite öğrencilerinin sorun ve taleplerini dinlemek, hayatlarını kolaylaştırmak, kenti yakından tanımalarını sağlamak için Alanya Belediyesi tarafından, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi kampüsünde hizmete açılan Belediye Gençlik Hizmetleri Birimi’nin, geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiği Açık Havada Sinema Festivali adlı etkinliğin ikincisini düzenledi. Kestel Futbol Sahası’nda üniversite öğrencilerine özel olarak yapılan ve üç gün süren programa, Alanya Belediyesi’nin en genç Meclis Üyelerinden İrem Yunusoğlu da katılarak, öğrencilerle birlikte film izledi. Filmler anketle belirlendi


Üniversite öğrencileri arasında yapılan anketle belirlenen ’Babam ve Oğlum’, ’Prestij’ ve ’Yukarı Bak’ adlı yerli ile yabancı filmler, futbol sahasında kurulan dev ekranda, 21, 22 ve 23 Mayıs günlerinde gösterime sunuldu. Her akşam binin üzerinde öğrenci, alanda kendileri için hazırlanan minderler ve sandalyelerde yerlerini aldı. Akşam saatlerinde güneşin batmasının ardından başlayan film keyfiyle öğrenciler, unutulmayacak akşamlar yaşadı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER