Asayiş

Akhisar’da uyuşturucu operasyonu

Akhisar cumhuriyet başsavcılığı'nın koordinesinde, akhisar ilçe jandarma komutanlığı sorumluluk bölgesinde asayiş ve jasat (jandarma suç araştırma timi) ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda önemli bir başarıya imza atıldı. Operasyon kapsamında, yasa dışı kenevir ekimi yapan bir şahıs gözaltına alındı.

Akhisar’da uyuşturucu operasyonu
14-05-2024 14:11

Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde, Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde asayiş ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda yasa dışı kenevir ekimi yapan bir şahıs gözaltına alındı.


Jandarma ekipleri, T.K. (E/49) isimli şahsın yasadışı kenevir ekimi yaparak uyuşturucu madde temin etmeye çalıştığı bilgisine ulaştı. Alınan istihbarat üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, şüphelinin Akhisar’da bulunan bağ evi ve ikametgâhında arama yaptı. Yapılan aramalarda, 210 kök bakımı yapılmış kenevir bitkisi ve ruhsatsız bir av tüfeği ele geçirildi. Kenevir bitkilerinin bakımlı ve uyuşturucu üretimi için hazır halde olduğu belirlendi. Ele geçirilen kenevir bitkileri imha edilmek üzere muhafaza altına alındı. Şüpheli gözaltında


Jandarma ekiplerince gözaltına alınan T.K. hakkında ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanma Suçu’ kapsamında adli işlemlere başlandı. Şüphelinin sorgusu devam ederken diğer şüphelilere ulaşmak için operasyonun genişletildiği öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER