Eğitim

Akademisyen Anne, Anneler Günü’ne özel yüzlerce okuru ile buluştu

Okul öncesi dönemdeki çocukların gelişimi ve özel ihtiyaçlı çocukların desteklenmesi konularında önemli araştırmalar yapan ve bu alanda uzmanlaşmış olan akademisyen doç. Dr. Saniye bencik kangal, mardian mall avm'de anneler günü'ne özel söyleşi ve imza günü etkinliği düzenledi.

Akademisyen Anne, Anneler Günü’ne özel yüzlerce okuru ile buluştu
12-05-2024 10:57

Okul öncesi dönemdeki çocukların gelişimi ve özel ihtiyaçlı çocukların desteklenmesi konularında önemli araştırmalar yapan ve bu alanda uzmanlaşmış olan akademisyen Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal, Mardian Mall AVM’de Anneler Günü’ne özel söyleşi ve imza günü etkinliği düzenledi.


Doç. Dr. Kangal, anne adayları ve annelerle bir araya gelerek, ebeveynlik ve çocuk gelişimi üzerine deneyimlerini paylaştı. Dr. Kangal, iyi bir ebeveyn olmanın gereklilikleri ve yapılması gerekenler hakkında da yüzlerce katılımcıyı bilgilendirdi. Örneklerle dolu bilgilerini paylaşarak, katılımcıların ebeveynlik yolculuğuna ışık tutan Dr. Kangal, aynı zamanda imza gününde yüzlerce okurseverin kitaplarını imzaladı. Mardian Mall Anneler Günü’nde unutulmaz ve değerli etkinliğiyle misafirlerine dolu dolu anlar yaşattı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER