Siyaset

AK Partili Milletvekilleri Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Partili milletvekilleri, TBMM'nin ara vermesinin ardından seçildikleri illerde yerel seçimler için çalışmalarını sürdürüyor.

AK Partili Milletvekilleri Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor
08-03-2024 12:58

AK Parti milletvekilleri, TBMM'nin 2 Nisan'a kadar ara vermesinin ardından, seçildikleri ve görevlendirildikleri illerde yerel seçimler için çalışma yürütüyor.

31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla Meclis'in çalışmalarına ara verilmesiyle birlikte AK Parti, tüm milletvekillerine görevlendirme yapmıştır.

Temsil ettikleri illere giden milletvekilleri için Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi ile İl Seçim Koordinasyon Merkezlerince programlar hazırlanmıştır. Bu programlar çerçevesinde milletvekilleri, il ve ilçelerde vatandaşlarla buluşarak ev ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirmektedir. Seçimler için partilerine destek isteyen milletvekilleri, kendi seçim bölgelerinin yanı sıra görevlendirildikleri illerde çalışmalarını sürdürmektedir.

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, seçim bölgesi Sivas'ta, grup başkanvekilleri ve komisyon başkanları da temsil ettikleri illerde seçim sürecinde görev almaktadır. Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ da milletvekili seçildiği Şanlıurfa'da bulunmaktadır. Milletvekilleri, 31 Mart'a kadar illerde bulunarak Genel Merkez'in görevlendirmesi kapsamında çalışmalara katılacaklardır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER