Siyaset

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit'ten Seçim Değerlendirmesi

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Malatya'da depremin ardından hükümetin hızlı müdahalesini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan güveni vurguladı. Seçim sürecinde sahada önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Geçit, halkın kararına saygı duyac

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit'ten Seçim Değerlendirmesi
29-03-2024 16:23

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Malatya'da yaşanan 6 Şubat depremleri sonrasında hükümetin hızlı müdahalesini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan güveni dile getirdi. Geçit, seçim sürecinde 53 gün boyunca sahada çalıştıklarını, halkı dinlediklerini ve projelerini anlattıklarını belirtti.

Depremin ardından en çok etkilenen ilçenin Yeşilyurt olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Geçit, konteyner kentlerde yaşayan vatandaşların sorunlarını yerinde tespit ettiklerini ve hükümetin yapacağı çalışmalara olan inançlarını gözlemlediklerini aktardı. 55 bin konutun bir yıl içinde teslim edileceği müjdesini veren Geçit, konteyner kent esnafına yönelik iyileştirme çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Seçim sürecinde halkın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve hükümete olan güveninin tam olduğunu belirten Geçit, halkın kararına saygı duyacaklarını ve seçim sonuçlarının Malatya ve ülke için hayırlı olmasını temenni etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER