Gündem

Adıyaman Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde "21. Yüzyılda Öğretmen Olmak" Konferansı

Adıyaman Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen konferansa Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özcan Demirel konuşmacı olarak katıldı. Konferansta 21. yüzyılda öğretmenlik ve eğitim fakültelerinin rolü konuşuldu.

Adıyaman Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde
16-04-2024 17:33

Adıyaman Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özcan Demirel'in konuşmacı olarak katıldığı "21. Yüzyılda Öğretmen Olmak" konulu konferans düzenledi. Programa Rektör, İl Milli Eğitim Müdürü, akademisyenler ve öğretmenler katıldı.

Prof. Dr. Demirel, Türkiye'deki eğitim sistemi ve öğretmen sayısı hakkında bilgiler vererek, eğitim fakültelerinin öğretmen yetiştirmedeki önemine vurgu yaptı. Dünyadaki eğitim modellerinden örnekler sunarak, öğretmenlerin sahip olması gereken özellikleri açıkladı. Konferans sonunda Prof. Dr. Özcan Demirel'e plaket ve adına dikilmiş fidanın sertifikası takdim edildi.

Eğitim fakültesi öğrencileri ve öğretmenler, bilgi toplumu için gereken niteliklere sahip olmayı hedefleyerek konferanstan son derece memnun ayrıldılar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER