Gündem

Adıyaman’da Turizm Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor

Adıyaman Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen panelde, Adıyaman turizminin değerlendirilmesi ve gelecek planlamaları konuşuldu.

Adıyaman’da Turizm Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor
19-04-2024 17:28

Adıyaman Üniversitesi tarafından düzenlenen “15-22 Nisan Turizm Haftası” etkinlikleri kapsamında “Deprem Sonrası Adıyaman Turizmi ve Sosyolojisi” konulu panel gerçekleştirildi. Panelde, Adıyaman’ın 2023 yılı turizm karnesi değerlendirilerek, 2024 yılına dair beklenti ve planlamalar ele alındı. Panelistler arasında Adıyaman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Caner Çalışkan, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden Kültür ve Turizm Uzmanı Mustafa Ekinci ve Park Dedeman Genel Müdürü Furkan Polat yer aldı.

Rektör Yardımcıları, İl Kültür ve Turizm Müdürü, Üniversite Genel Sekreteri, akademik ve idari çalışanlar ile öğrencilerin katılım sağladığı panelde, turizmin Adıyaman için önemi vurgulandı.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Abuzer Gelse, 2023 ve 2024 yıllarındaki Adıyaman turizm istatistiklerini paylaşarak, turizmin Adıyaman için önemine dikkat çekti. Panelin moderatörlüğünü Prof. Dr. Bekir Kocadaş yaptı. Panelistlerin sunumlarının ardından Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Aydın tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi. Panel, Adıyaman turizminin canlanması ve şehrin yeniden ayağa kalkması için atılacak adımlar konusunda fikir alışverişi imkanı sundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER