Yaşam

9 saniyede yaban mersinleri arasındaki karıncayı bul! Zeka testi ile dikkatinizi ölçün

Yaban mersinleri arasında bir karınca bulunuyor. Sizden 9 saniye içinde yaban mersinleri arasındaki karıncayı bulmanız beklenmektedir. Beyninizi zorlayarak zeka testini çözmeye hazır mısınız? İşte dikkatinizi ölçeceğiniz zeka testi!

9 saniyede yaban mersinleri arasındaki karıncayı bul! Zeka testi ile dikkatinizi ölçün
03-06-2023 13:28

İlk gördüğünüz hayvan bilinçaltınıza ait detayları ortaya çıkartacak! Belki siz bile farkında değilsiniz

GALERİNİN DEVAMI <p><strong>İlk gördüğünüz hayvan bilinçaltınıza ait detayları ortaya çıkartacak! Belki siz bile farkında değilsiniz...</strong></p><p>Sizi en <a href=çok ne sinirlendirir? Bu konuda herkesin aklına birkaç seçenek gelse de bazılarımız bunu kendimize itiraf etmek bile istemeyebiliriz.

"><p>Ama aslında her bireyin bir öfke tetikleyici bulunmaktadır. </p><p> Bunu öğrenmek için hazırlanan kişilik testi görselini çözebilirsiniz.</p><p>Peki siz bu resme baktığınızda ilk neyi gördünüz?</p><p>BİR AYI MI GÖRDÜNÜZ?</p><p>Siz sevecen, samimi ve biraz da karmaşık birisiniz. Aileniz ve arkadaş çevreniz sizin için oldukça <a href=önemli olsa da kimsenin sizi itip kakmasına izin vermiyorsunuz. İyi niyetli olduğumuz için sizin bu yanınızı bilip suistimal etmek isteyen insanlara tahammül edemez ve uzaklaşırsınız. Bu da sizin öfkenizin narsist insanlar tarafından tetiklendiğini göstermektedir.

"><p>BİR BALIK MI GÖRDÜNÜZ?</p><p>Karar verirken ve yaşanılan sorunlara çözüm bulurken hayal gücünden, zekasından ve sağduyusundan yararlanan birisiniz. Geçimsiz insanlardan, alaycı tavırlılardan, <a href=yardım etmekten uzak duranlardan ve başkalarına gülenlerden hiç hoşlanmazsınız. Sizin öfke tetikleyiciniz kendini beğenmiş insanlar...

"><p>BİR KANGURU MU GÖRDÜNÜZ?</p><p>Çevrenizde <a href=temiz kalpli ve özverili biri olarak tanınırsınız. Hayatınızdaki inişler ve çıkışlar ne kadar zorlayıcı olsa da geçmişin sizi yıkmasına izin vermiyorsunuz. Çevrenizde sadık ve gerçekçi insanların bulunmasını seviyorsunuz. Sizin hayatınızda sahte arkadaşlıklara, yalanlara ve samimiyetsizlere yer yok. Sizin öfke tetikleyiciniz ise ihanet!

"><p>BİR ASLAN MI GÖRDÜNÜZ?</p><p>Kahraman ve <a href=cesur birisiniz. Sevdiğiniz şeyler için çabalamaktan çekinmeyen ve hedeflerine emin adımlarla giden insanlar arasındasınız. Özgüveniniz yüksek ve iyi kalpli birisiniz. Sizin öfkenizi tetikleyecek nokta ise vazgeçmek...

"><p>BİR YUNUS MU GÖRDÜNÜZ?</p><p>Hayal etmek ve <a href=yeni şeyler yapmaktan zevk alan özgünlüğe odaklanan bir karaktere sahipsiniz. Sizin en nefret ettiğiniz nokta, toplulukların arasına katılabilmek için iyilik yapan ve kendini değişik gösteren insanlardır. Yani sizin öfke tetikleyiniz orijinal olmayan ikiyüzlü insanlardır.

"><p>BİR TİLKİ Mİ GÖRDÜNÜZ?</p><p>Her insandan öğrenebileceğiniz bir şeyler olduğunu düşünüyorsunuz. Ama gözünü korkutmaya çalışan insanlardan hiç hoşlanmıyorsunuz. Mantık sizin <a href=kırmızı çizginiz ve mantığınıza uymayan bir şey yapmak istemezsiniz. Sizin öfke tetikleyiniz ise zorba insanlardır.

"><p>BİR KEDİ Mİ GÖRDÜNÜZ?</p><p>Çevrenizdeki bazı insanlar sizin çekingen ve utangaç olduğunuzu düşünse de aslında siz konuşmayı pek sevmiyorsunuz. Başkalarının dikkatini çekmek istemiyorsunuz. Hayatınızı kendi belirlediğiniz şekilde yaşamayı istiyorsunuz. Başkalarının ne düşündüğü konusunda da endişe duymuyorsunuz. Bu sebeple sizin öfkenizi çok konuşan insanlar tetikleyebilir.</p><p>BİR KARTAL MI GÖRDÜNÜZ?</p><p>Yaşantınızda her şeyin üstesinden tek başınıza <a href=geliyor ve hedeflerinizi yüksek tutmak istiyorsunuz. İşinizi şansa bırakmayan sonuca odaklanmış olarak hareket ediyorsunuz. Sizin için her şey kesin ve net olmalıdır. Bu yüzden sizin öfke tetikleyiciniz gizli saklı iş çevirip yüzünüze başka gerçekte başka davranan insanlardır.

"><p>BİR FİL Mİ GÖRDÜNÜZ?</p><p>Bakışlarınız <a href=sert olduğu için sizi tanımayan insanlar sizden çekinebilir. Ama aslında siz nazik, sevgi dolu ve güvenilir birisiniz. İstikrarlı ve kendine güvenen bir karakteriniz var. Sizin öfkenizi tetikleyecek şey ise kaba insanlar ve kaba davranışlardır.

"><p>BİR TAVŞAN MI GÖRDÜNÜZ?</p><p>Enerjik, coşkulu ve gülmeyi seven birisiniz. Etrafınıza mutluluk saçıyorsunuz. Hayatınıza üzüntü ve olumsuzluklar getirecek insanlardan hoşlanmıyorsunuz. Size olumsuz enerjiler vermelerinden nefret ediyorsunuz. Bu yüzden sizin öfke tetikleyeciniz negatfi insanlardır.</p><p>BİR ZÜRAFA MI GÖRDÜNÜZ?</p><p>Nazik ve kibar birisiniz. Bu sebeple çevrenizden de <a href=aynı sizin gibi olmalarını bekliyorsunuz. Sizin hayatınıza, zamanınıza saygı duymayan insanlardan uzak duruyorsunuz. Bunun dışında başkalarında zayıflık arayan, onları kendi çıkarları için kullanan insnalara tahammül edemiyorsunuz. Bu sebeple sizin öfke tetikleyiniz manipüle edici insanlardır.

">

Zeka testleri, gündelik hayatın yoruculuğu, bunaltıcılığı ve kasveti arasından sizi sıyırıp çıkartacak eğlenceli etkinlikler arasında bulunuyor. Bu zeka testi için sizden 9 saniyelik süre içinde yaban mersinleri arasındaki karıncayı bulmanız istenmektedir. Kendinize olan inancınıza güveniyorsanız bu IQ testi tam size göre!

ZEKA TESTİNDEKİ KARINCAYI BUL

Beyninize meydan okuma yapacağınız zeka testinde konsantrasyon ve dikkat oldukça önemlidir. Görsel algılarınızı ortaya çıkartacak zeka testinde yaban mersinleri arasında bir karınca bulunmaktadır. Karıncayı görebilmeniz için keskin gözlere ihtiyacınız var.

9 SANİYE SÜRENİZ VAR

Karıncalar yaban mersinlerini oldukça sevmektedir. Lezzeti ve besleyiciliği sebebiyle karıncalar, yaban mersini mahsullerini hızlıca toplamaktadır. Bu sebeple 9 saniyede yaban mersinleri arasındaki karıncayı bulmalısınız.

BİRBİRLERİNE ÇOK BENZİYORLAR

Resimdeki yaban mersinleri farklı boylardadır. Karıncanın vücudu da yaban mersinleri deseniyle uyum sağladığı için tespit etmek sandığınız kadar kolay olmayabilir. Karınca ve yaban mersini benzerliği bu testin zorlayıcı noktasıdır.

Süreniz hızla ilerliyor. Resmin içinde kaybolup saniyeleri kaçırmamaya özen gösterin. Çünkü artık son anlara yaklaşıyoruz.

Geri sayım başladı! Acele edin.

3...

2...

1...

Sayılı insanın çözdüğü zeka testi: Mantarların arasındaki fareyi sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor!Sayılı insanın çözdüğü zeka testi: Mantarların arasındaki fareyi sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor!

ZEKA TESTİNİ KİMLER ÇÖZDÜ?

Verilen sürenin sonuna geldik. Zihninize ve ayrıntılara verdiğiniz önemi anlayacağınız zeka testindi 9 saniyede tamamlayanları tebrik ederiz. Testi çözemeyenler için de doğru cevabı yukarıya bırakıyoruz.

Şimdi itiraf vakti; siz kaç saniyede karıncayı bulabildiniz? Yorumlara yazarak bizimle paylaşmayı unutmayın.

İki resim arasındaki 6 farkı 11 saniyede bulacak kadar dikkatli misiniz? Konsantrasyon ölçen zeka testi ile eğlence vaktiİki resim arasındaki 6 farkı 11 saniyede bulacak kadar dikkatli misiniz? Konsantrasyon ölçen zeka testi ile eğlence vakti

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER