Gündem

6 İlde Organize Suç Örgütlerine Operasyon

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, İzmir, Kayseri, Manisa, Muğla, Diyarbakır ve Erzincan'da eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirilerek 6 ayrı organize suç örgütü çökertildi.

6 İlde Organize Suç Örgütlerine Operasyon
12-03-2024 08:54

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet başsavcılıkları ve Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinasyonunda İzmir, Kayseri, Manisa, Muğla, Diyarbakır ve Erzincan il emniyet müdürlükleri tarafından organize suç örgütlerine yönelik eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.

Operasyonlar sonucunda İzmir'de Hasan Keser, Kayseri'de Barış Şengül (Yılanlar), Manisa'da Ömer Çakır, Muğla'da Yakup Çabuk (Çabuklar), Diyarbakır'da Oğuz Sorguç (Yurtdışı Firar) ve Erzincan'da Necat Koç'un elebaşılığını yaptığı 6 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Toplamda 54 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlarda 12 ruhsatsız tabanca, 4 tüfek, uyuşturucu imalathanesi ve çok sayıda çek, senet ve nakde el konuldu.

Bakan Yerlikaya, organize suç örgütlerine karşı operasyonların kararlılıkla devam edeceğini belirtirken, şüphelilerin işlediği suçlar da detaylı bir şekilde açıklandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER