USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yılmaz: “Göstereceğiniz anlayışa sığınıyorum”

Yılmaz: €?göstereceğiniz anlayışa sığınıyorum”

Yılmaz: “Göstereceğiniz anlayışa sığınıyorum”
17-05-2024 17:37
Google News

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan 19 Mayıs Gençlik Konseri öncesinde, konserin yapılacağı alanda ikamet eden yurttaşlara karanfille birlikte bir mektup gönderdi.


Pancarlı Festival Alanı’nda gerçekleşecek olan konser, 18 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 20.00’de Warm Up-DJ Zen’in performansıyla başlayacak, saat 21.30’da Gülşen ve saat 23.00’te İlkay Sencan sahne alacak.


Şehitkamil Belediyesi tarafından görevlendirilen personel, konserin yapılacağı alanın çevresinde ikamet eden yurttaşlara mektupları karanfillerle birlikte teslim etti.


Mektupta, Başkan Umut Yılmaz, “Değerli Şehitkamilli Komşum, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutlamak için hazırlıklarımızı heyecanla tamamladık. Sizi ve sevdiklerinizi, 18 Mayıs 2024 Cumartesi günü Pancarlı Festival Alanı’nda düzenleyeceğimiz muhteşem konser etkinliğine davet etmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu özel günde, gençlerimizin enerjisini ve coşkusunu zirveye taşıyacak unutulmaz bir program sizi bekliyor. Saat 20.00’de başlayacak olan etkinliğimizde önce, Warm Up-DJ Zen ile müziğin ritmine kapılacak, ardından saat 21.30’da pop müziğin sevilen ismi Gülşen ile coşkulu dakikalar yaşayacak ve geceyi saat 23.00’te İlkay Sencan’ın muhteşem performansıyla tamamlayacağız. Sizleri, sevdiklerinizle birlikte bu muhteşem atmosferde ağırlamaktan büyük bir onur duyacağımızı belirtmek isterim. Unutulmaz anlar ve bayram coşkusu için hepinizi Pancarlı Festival Alanı’nda görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Etkinliğe katılamamanız durumunda oluşabilecek yüksek ses konusunda göstereceğiniz anlayışa sığınıyorum. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun! Sevgi ve saygılarımla” ifadelerine yer verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler