USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor'un deplasman kabusu!

Tüm Spor - Şampiyonluk sonrası kabuk değişiminin sancılarını yaşayan Trabzonspor, evinde duruşundan ödün vermezken, deplasmanda kazanmakta güçlük çekiyor.

Trabzonspor'un deplasman kabusu!
27-02-2023 12:22
Google News

Şampiyonluk sezonu sonrası hedeflerini yükselten Trabzonspor, kadro değişimiyle başladığı sezonda beklentilerin gerisinde kaldı. Yaşanan değişim ve sakatlıklar, bordo-mavili takımda dengelerin değişmesine yol açtı. Şampiyonluk sezonunun etkili isimleri Nwakaeme ve Cornelius ile yollarını ayıran, sakatlıkları nedeniyle Dorukhan, Marek Hamsik ve Edin Visca gibi oyunculardan istediği ölçüde faydalanamayan Karadeniz ekibi, şampiyonluk umutlarını başka bir sezona bırakırken, Avrupa'ya da veda etti.

Ligde 1 Ekim'den beri deplasmanda gülmüyor

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 22 maçta 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde eden bordo-mavililer, rakip fileleri 34 kez sarsıp, ağlarında ise 29 gole engel olamadı. 38 puan toplayan Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın öğrencileri, şampiyonluk sezonunun 13 puan gerisinde kaldı.

Ligde, deplasmanda en son 1 Ekim'de Kayseri'de kazanan bordo-mavililer, sonrasında çıktığı 6 dış saha karşılaşmasından 2 beraberlik ve 4 yenilgiyle ayrıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler