USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

TBB Başkanı Sağkan, Filistin Barosu Başkanı Abbas ile çevrim içi görüştü

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Erinç Sağkan, Filistin Barosu Başkanı Fadi Abbas ile çevrim içi görüştü.

TBB Başkanı Sağkan, Filistin Barosu Başkanı Abbas ile çevrim içi görüştü
01-02-2024 22:48
Google News

TBB'nin yazılı açıklamasına göre, Sağkan, görüşmede, İsrail'in uluslararası ceza hukukuna ve insancıl hukuka aykırı davranışlarına karşı TBB'nin ilk andan itibaren tepkisini koyduğunu anımsattı.

Sağkan, İsrail'in işlediği insanlık suçuna karşı Filistin Devleti'nin yanında olunduğunu ve uluslararası ceza mahkemeleri nezdinde başvurularda bulunulduğunu belirtti.

Filistin Barosu Başkanı Abbas ise İsrail'in saldırıları nedeniyle Gazze'de artan ihtiyaçların karşılanmasının siyasi sebeplerle engellendiğine dikkati çekti.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan: Başörtüsü düzenlemesi laikliğe aykırıTürkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan: Başörtüsü düzenlemesi laikliğe aykırı

Türkiye Barolar Birliği’nin yeni başkanı Erinç Sağkan'ın sicili kabarıkTürkiye Barolar Birliği’nin yeni başkanı Erinç Sağkan'ın sicili kabarık

Uluslararası Adalet Divanı'nın Gazze'ye yardımların hızlandırılması kararına işaret eden Abbas, bu karardan bir gün sonra Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansına karşı yapılan eylemlere dikkati çekti.

Görüşmede, TBB'nin Filistin Barosu'nun ve Filistin halkının yanında olduğu vurgulandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
En Başarılı Belediyemiz Hangisi?
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler