USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Tabut evlerle özdeşleşti, CHP'de tekrar aday gösterildi! Hatay'da 'Lütfü Savaş'

6 Şubat depremlerinde Hatay'daki uygulamalarıyla büyük skandallara imza atan CHP'li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın tepkilere rağmen yeniden aday gösterilmesi infiale yol açtı.

Tabut evlerle özdeşleşti, CHP'de tekrar aday gösterildi! Hatay'da 'Lütfü Savaş'
12-01-2024 11:10
Google News

HABER7 

CHP'de yerel seçimler öncesi yaşanan adaylık krizi her geçen gün büyürken bazı illerin adayları açıklandı. Değişim diyerek yola çıkan ve "Hatay'da tarihi bir karar vereceğiz" diyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, deprem döneminde istifa çağrıları ile gündeme gelen mevcut belediye başkanı Lütfü Savaşyeniden aday gösterdi. Lütfü Savaş'ın yeniden adaylığına en çok tepki depremzedelerden ve CHP seçmeninden gelirken, Savaş'ın skandal uygulamaları yeniden gündeme geldi.

Binlerce Hataylı’nın hayatı kurtulabilirdi... ‘Tabut evlerin’ yenilenmesi böyle frenlenmişBinlerce Hataylı’nın hayatı kurtulabilirdi... ‘Tabut evlerin’ yenilenmesi böyle frenlenmiş

Hatay'da CHP'nin yeniden aday gösterdiği Lütfü Savaş, 14 Mayıs seçimleri öncesi Samandağ'daki mitingde ismi anons edilince vatandaşlar tarafından yuhalandığı görüntüler ortaya çıktı.