USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sincan zabıtasından yerinde ve hızlı çözüm

Sincan’a kazandırdığı vizyon projeleriyle büyük takdir toplayan sincan belediye başkanı murat ercan, vatandaşlara yerinde ve daha hızlı hizmet ulaştırabilmek için de yenilikler gerçekleştiriyor.

Sincan zabıtasından yerinde ve hızlı çözüm
19-02-2024 15:24
Google News

Sincan’a kazandırdığı vizyon projeleriyle büyük takdir toplayan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, vatandaşlara yerinde ve daha hızlı hizmet ulaştırabilmek için de yenilikler gerçekleştiriyor. Sincan Belediyesi, 6 bölgeye 6 Zabıta Merkez Amirliği kurarak hızlı ve etkin çözümle hizmetlerine devam ediyor.


Sincanlı vatandaşların düzeninin muhafaza edilmesi, huzur, güven ve konforlu bir yaşam sürmesi için gerekli adımları atan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, vizyoner bakış açışıyla Zabıta Teşkilatında yeniliğe gitti. Başkan Ercan, daha önce tek merkezden yönetilen Zabıta teşkilatını, daha hızlı hizmet verebilmesi için Sincan içerisinde 6 bölgeye ayırarak Zabıta Merkez Amirliği kurdu.


Böylece hem personelin bölgeye hakimiyetinin artması hem de vatandaşlar tarafından bildirilen şikayet, başvuru ve önerilerin daha çabuk çözüme kavuşturulması sağlanıyor.


Temelli, Yenikent, Fatih, İstasyon, Çarşı ve Osmanlı bölgelerinde hizmet veren Zabıta Merkez Amirlikleri ile hem denetimler sıklaştı hem de vatandaşın çözüm alma süresi kısaldı. Aynı zamanda araç ekipman ve personelin yerinde daha hızlı, etkin ve verimli çalışmaları sağlandı.


Sincan’ın daha yaşanabilir ve huzurlu olabilmesi adına Zabıta Müdürlüğü ekipleri gece gündüz demeden haftanın her günü vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler