USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SEYTİM'li gençler Türkiye finallerinde

ADANA,(DHA)- SEYHAN Teknoloji ve İnovasyon Merkezi (SEYTİM) takımı, Robotex Turkey Ege Bölge Finali’nde katıldığı üç takımla derece elde ederek Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı. Yenilikçi fikirlerin hayata geçirilebilmes

SEYTİM'li gençler Türkiye finallerinde
03-04-2023 16:08
Google News

ADANA,(DHA)- SEYHAN Teknoloji ve İnovasyon Merkezi (SEYTİM) takımı, Robotex Turkey Ege Bölge Finali’nde katıldığı üç takımla derece elde ederek Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.
Yenilikçi fikirlerin hayata geçirilebilmesine olanak sağlamak amacıyla hizmete açılan SEYTİM, başarılarına bir yenisini ekledi. Daha önce REX 2022 ve ROOT 2022 Türkiye geneli robotik kodlama yarışmalarında Türkiye şampiyonluğunun da arasında bulunduğu dereceler elde eden SEYTİM, Robotex Turkey Ege Bölge Finali’nde katıldığı üç takımla derece elde ederek Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.
Geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirilen Robotex Turkey Ege Bölge Finali’nde 182 takım Türkiye finallerine katılabilmek için 18 ayrı kategoride yarıştı. Yarışmalarda Kızların İtfaiyeciliği Kategorisi'nde yarışan SEYTİM takımı birincilik, “Mblock Çizgi İzleyen” ile “Nordic Folkrace” kategorilerinde yarışan SEYTİM takımları da ikincilik dereceleri elde etti. Üç takım da bu derecelerle Antalya’da yapılacak olan Türkiye finallerine katılacak. .
Başarılı sonuçlar elde eden SEYTİM takımlarını kutlayan Başkan Akif Kemal Akay, “Gençlerimiz hem bugünümüz hem de geleceğimiz. Gençlerimizin elde ettiği başarılar, geleceğe dair umutlarımızı tazeliyor.  Gençlerimize her alanda inanıyor ve güveniyoruz. Başarılarından dolayı takımlarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler