USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Şehitkamil Eyüpsultan Mahalle toplantısı mitinge dönüştü. “Erdoğan’a sahip çıkmak vatan borcudur.”

Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Eyüpsultan Mahallesi’ndeki vatandaşlarla buluştu.

Şehitkamil Eyüpsultan Mahalle toplantısı mitinge dönüştü. “Erdoğan’a sahip çıkmak vatan borcudur.”
25-05-2023 11:25
25-05-2023 11:29
Google News

Abdulhamit Gül, “Biz, bu millete sevdalıyız. Biz, Hacıbaba’ya, Eyüpsultan'a sevdalıyız. Şehitkamil'e sevdalıyız. Siyasetimiz, Türkiye sevdasıdır” dedi.

Eyüpsultan Mahallesi’nde düzenlenen etkinliğe; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, AK Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Durmuş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

TÜRKİYE, MİLLETİMİZLE BERABER GELECEĞE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYOR

Programda konuşan Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül, şu ifadeleri kullandı:

“Recep Tayyip Erdoğan gitsinciler, şunu bilmiyor. 14 Mayıs'ta bütün dünyanın manşetini siz atacaksınız, Recep Tayyip Erdoğan atacak. AK Parti; birliğin, beraberliğin, kardeşliğin teminatıdır. Hepimiz, Adem’in çocuklarıyız. İşte bu anlayış, bizim siyasetimizin özüdür. Hiç kimse ikinci sınıfa vatandaş değildir. Birliğimizi, kardeşliğimizi asla ama asla kaybetmeyeceğiz. Daha fazla kenetleneceğiz. Daha fazla birbirimize sarılacağız. Türkiye'yi büyüterek Türkiye Yüzyılını kuracağız. Türkiye, hiçbir zaman kendi ayakları üzerinde duramaz dediler. Arabasını yapamaz dediler. Otomobilini yapamaz dediler ama Recep Tayyip Erdoğan ne dedi? Ben bu ülkeye güveniyorum, dedi. Şimdi Türkiye'nin otomobilini yollarda, gördük mü? İşte Gaziantep sokaklarında, Türkiye'nin otomobili var. Türkiye, milletimizle beraber geleceğe emin adımlarla yürüyor. Biz, bu millete sevdalıyız. Biz, Hacıbaba’ya, Eyüpsultan'a sevdalıyız. Şehitkamil'e sevdalıyız. Siyasetimiz, Türkiye sevdasıdır.”

DAHA NİTELİKLİ HİZMET VERECEĞİZ

Programda konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu ifadeleri kaydetti:

“Hep arkamızda dimdik durdunuz. Allah'a şükür, sizin o duruşunuz sayesinde bu ülke nerelerden, nerelere geldi. Bundan sonraki dönemde de Allah'ın izniyle Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde daha ileriye gitmek adına hep birlikte emin adımlarla koşacağız. Bu, artık bir seçimin ötesine geçti. Bu sefer de sizden büyük bir destek bekliyoruz. Sizlerden hassaten ricam, 14 Mayıs'a kadar birebir her bir tanıdığımız irtibatta olalım. Burada birilerinin milletvekili seçilmesi, Sayın Cumhurbaşkanımızın, Cumhurbaşkanı olmasından öte bizim 22 yıllık kazanımlarımızın heba olmaması lazım. Bu ülkede daha güçlü siyaset yapmamız lazım. Şu ana kadar aldığımız desteklerle yerel yönetimlerde büyükşehir ve ilçe belediyeleri olarak sizlere hizmet etmeye gayret gösterdik. Bizim sırtımız Ankara'dan pek olursa biz burada yerelde daha nitelikli hizmet vereceğiz. Allah'ın izniyle bu dönemde de eskisinden daha fazla milletvekiliyle birlikte parlamentoda Gaziantep'i, AK Parti olarak temsil edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızı da açık ara o balkon konuşmasını yaptırıp, milletimize hizmetini devam ettireceğiz. Allah; birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Böyle bir teşkilatın mensubu olduğum için gurur duyuyorum. Emrinizde olmaya devam edeceğiz.”

 RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A SAHİP ÇIKMAK, BİR VATAN BORCUDUR

Programda konuşan AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, şu sözleri kullandı:

“Türkiye’yi yönetmek için emperyalist güçler bir masa kurdular. Adına, 6’lı masa dediler. HDP’nin de masaya ortak olmasıyla güya bu masayı güçlendirdiler. Ben, bu masaya kandilli masa diyorum. Gün geçmiyor ki Kandil’den Kılıçdaroğlu’na bir destek açıklaması gelmesin. Her gün yeni bir destek açıklaması. Neymiş efendim, özerklik ilan edeceklermiş. Ey kandilli masa, şunu iyi bilin. Dört bir yanı şehitlerimizin kanıyla sulanmış bu aziz vatanımızı size mi bırakırız. Size cevabınızı 14 Mayıs'ta Hacıbaba, Karşıyaka, Çıksorut, Eyüpsultan verecektir. 14 Mayıs seçimlerine gidiyoruz. Adının seçim olduğuna bakmayınız. Aslında bu bir milli mücadeledir. Nasıl ki yüzyıl önce ecdadımız vatan topraklarını savunmak için savaş meydanlarında düşmana karşı bir mücadele verdiyse bugün ise siyaset meydanında bizler, bu milli mücadeleyi veriyoruz elhamdülillah. Lütfen, şunu unutmayın. Recep Tayyip Erdoğan'a destek olun. Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkmak, bir vatan borcudur. Bunu herkes böyle bilsin. Sizlerden istirham ediyorum. Bu meselenin, bir vatanın beka meselesi olduğunu lütfen duyan duymayan herkese güzel bir şekilde ifade edelim. 14 Mayıs'a 8 gün kaldı sadece. Hep beraber güçlü bir şekilde 14 Mayıs'a kadar davamızı anlatmak için durmak yok, yola devam. Allah, hepinizden razı olsun.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
En Başarılı Belediyemiz Hangisi?
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler