USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Rektör Özkan: "Yapacağımız projenin Akdeniz Üniversitesi’ne de Kemer’e de faydası olsun istiyoruz"

Akdeniz üniversitesi rektörü prof. Dr. özlenen özkan, antalya’nın kemer ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Rektör Özkan: "Yapacağımız projenin Akdeniz Üniversitesi’ne de Kemer’e de faydası olsun istiyoruz"
24-05-2024 12:13
Google News

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya’nın Kemer ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.


Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Kemer ve Göynük’te ziyaretlerde bulundu. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu makamında ziyaret eden Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, hayırlı olsun dileklerini iletti. Eski Denizcilik Fakültesi binasını Başkan Necati Topaloğlu ile birlikte ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, burası için Akdeniz Üniversitesi ve Kemer’e yakışan bir planlama yaptıklarını açıkladı. Kendisinin de Kemerli olduğunu hatırlatan Rektör Özkan, "Yapacağımız projenin Akdeniz Üniversitesi’ne de Kemer’e de faydası olsun istiyoruz. Aklımızda birkaç proje var. Yaptığımız işin Akdeniz Üniversitesi’nin marka değerini Kemer’e katması gerekiyor. Kemer’de bilime, kültüre katkı koyacak bir çalışma olacak" diye konuştu. Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, bu anlamda hayırsever katkılarının da çok kıymetli olduğunu sözlerine ekledi.


Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ve Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, daha sonra Kemer Belediyesi ile imzalanan protokol sonrasında inşaatına başlanan Kemer Denizcilik Fakültesi inşaatını ve bir hayırseverin katkısıyla yapımı süren 300 öğrenci kapasiteli yurt binasının inşaatını gezdi. İnşaat alanında bilgi aldıktan sonra açıklamalarda bulunan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, "Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu çok destek verdi. Sonuç olarak eğitim yuvasında, eğitimden sonra barınma en büyük sorun. Özellikle turizm bölgelerinde daha büyük bir sorun. Hem güven anlamında hem maddi anlamda inşallah en kısa zamanda bu sorunu çözeceğiz" dedi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da, "Rektör Hocam zaten Kemer olunca bize ayrı bir önem veriyor. Kendilerine ve ekibine teşekkür ediyoruz. Projeler yapıldı, devam ediyor" şeklinde konuştu. Sualtı Arkeolojisi Uygulama ve Araştırma Merkezi ziyareti


Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Kemer Sualtı Arkeolojisi Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni de ziyaret ederek merkez müdürü Doç. Dr. Hakan Öniz’den Kemer ve çevresinde denizcilik alanında yapılan arkeolojik çalışmalarla ilgili bilgi aldı.


Kemer merkez ziyaretlerinin ardından Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulunu da ziyaret eden Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, öğrencilerin talep ve isteklerini dinleyerek yerine getirilmesi talimatı verdi.


Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’a ziyaretlerde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ayşe Gülbin Arıcı, Prof. Dr. Cengiz Toker, Prof. Dr. Şükrü Özen, Genel Sekreter Dr. Ali Evren İmre de eşlik etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler