USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

O Başkan Gürban’dan Gaziantep’te Sinan Ateş kütüphanesi kurmasını istedi.

İyi Parti Gaziantep 1.sıra milletvekili adayı Mehmet Mustafa Gürban’ın Şahinbey ilçesi seçim koordinasyon merkezi çoşku ve geniş katılımla açıldı. Açılışa İyi Parti Gaziantep 28. dönem milletvekili adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

O Başkan Gürban’dan Gaziantep’te Sinan Ateş kütüphanesi kurmasını istedi.
27-04-2023 19:46
27-04-2023 19:50
Google News

Başaran, “Gaziantep’te Sinan Ateş kütüphanesi açacağız.”

Açılışta konuşan İyi Parti Gaziantep il Başkanı Mehmet Başaran, birbirinden değerli ve kıymetli 14 aday ile çıktıkları bunyolda başarılı olacaklarını belirterek, “Bizim adaylarımızın hepsi birbirinden değerli. Türkiye'yi 20 yıl yönecek kadroların içinde ekonomist, sanayici, savunma sanayicisi, ziraat mühendisi gibi farklı mesleklerden insanlar var. Gittiğimiz her yerde hadsizce bir soru soruyorlar bize,'Siz masanın neresindesiniz?' Biz şeffafız. Eğer siz bir halkın hakikatin olduğu bir Türkiye hayal ediyorsanız, oy verirken bir kadına güveneceksiniz, bir anneye güveneceksiniz.

Dördü göndereceğiz.”

Sinan Ateş'in ölümünden sonra İl Başkanı olarak Mehmet Mustafa Gürban’dan söz aldığını kaydeden Başaran, “Ve ben Mehmet Mustafa Gürban’dan bir söz aldım. Mehmet Mustafa Gürban’dan Gaziantep'te Sinan Ateş Kütüphanesi açarak hatırasını yaşatmasını istedim. Ayrıca, bir parti lideri her gün benim adayım hakkında çeşitli iftiralarda bulunuyor ve kendisine 'İktidara gelirseniz ne yapacaksınız? Suriyelileri göndereceğiz' diyor. Ancak bu politikası dışında başka bir planı yok ki. Biz de Suriyelileri göndereceğiz, ancak planlı bir şekilde ve aşamalı olarak yapacağız.”dedi.

Güneykent’te muhtar dahi olamazsın.”

Mehmet Mustafa Gürban hakkında iftiralarda bulunanlarla ilgili sert konuşan İl Başkanı Başaran, “Sen sunduğun tezin arkasında duramıyorsun. Güneykentte mühtar dahi olamazsın ki, Gaziantep Milletvekili olmak hayal bile edemezsin. Benim adayımla ilgili iftiralarda bulunmanı kabul etmiyorum. Benim adayım borsanın kazançlarını memlekete adayarak herkesin takdirini kazandı. Biz bu partiyi hangi çilelerle kurduğumuzu biliyoruz ve hiçbir destek almadan ayakta duruyoruz. Seçim çalışmalarında herhangi bir kimseye biat etmedik. Biz adamlarla yola çıktık ve dürüst adamlarla iktidarı kuruyoruz. Adaylarımız her biri birer cevherdir ve bir oy Meral’e  bir oyda Kılıçdaroğlu’na diye yola çıktık. Biz hayal olanları gerçekleştirdik ve büyük şehirleri kazandık. Millet İttifakı partileri olarak hiçbir çıkar gözetmeden bir araya geldik ve iktidar için doğru yolda yürüyoruz.”diye konuştu.

Gürban, hiçbir projenin vede çıkar çevresinin adayı değildir.

“Bizim Gaziantep'teki milletvekili birinci sıra adayımız Mehmet Mustafa Gürban'dır. Kendisi hiçbir projenin adamı veya hiçbir çıkarın adamı değildir. “diye konuşmasına devam eden İl Başkanı Başaran, sözlerine şöyle devam etti; “Ve bu seçim sonrası Kılçdaroğlu’nu Cunhurbaşkanı ve Meral hanımı da başbakan yapacağız.”

Gürban, bizi izlemeye devam edin.

Seçim Ofisi Açlışında konuşan Mehmet Mustafa Gürban, katılmcılara saygı ve sevgilerini illeterek bugün Şahinbey seçim kordinasyon merkezini açlışını yaptıklarını ve yakın bir zamaın içeriseinde başka koordinasyon ofislerini de açacaklarını söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler