USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

MHP'li Bülbül Başkent Kulisi'nde

Haber7 Ankara Temsilcisi ve Haber7 Yazarı Mehmet Acet, bugün Başkent Kulisi programında MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül'ü ağırlıyor.

MHP'li Bülbül Başkent Kulisi'nde
07-01-2024 12:09
Google News

Bülbül'ün açıklamalarından satır başları:

(Murat Kurum'un adaylığı) Çalışma tarzıyla, duruşuyla ve birikimiyle İstanbul'a çok iyi hizmetler verebileceğini görüyorum. Murat Kurum eğer başkan adayı gösterilirse İmamoğlu ile aradaki başarı farkını ortaya koyabilir. 

YARGITAY-AYM TARTIŞMASI

Bu meseleyi sadece Can Atalay konusuyla kısıtlarsak yanlış olur diye düşünüyorum. Can Atalay'ın şahsı bizim için önemli değil, hakkında karar verilmiş bir kişi. Can Atalay yapmış olduğu bireysel başvuruda 120 bin başvurudan biridir.

Siz sadece yargısal bir denetim yapmıyorsunuz demektir. HDP ile yapılan kapatma davasıyla ilgili konuşulacak bir şey mi kaldı? Nedir sizin yapmaya çalıştığınız şey. Terör örgütü elebaşına Meclis'ten gönderdikleri selamları görüyoruz. Siz AYM olarak neyi bekliyorsunuz? Can Atalay meselesi olduğu zaman hemen çok hızlı bir karar. Peki siz bu şekilde siyaseti de yönlendirecek bir rol peşindeyseniz bu olmaz.