USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Meta ve Netflix Arasındaki Anlaşma Gündeme Damga Vurdu

ABD'de iki kişinin açtığı davanın belgelerinde, Meta'nın Netflix'e kullanıcıların özel mesajlarına erişim izni verdiği iddiaları yer aldı.

Meta ve Netflix Arasındaki Anlaşma Gündeme Damga Vurdu
03-04-2024 12:28
Google News

ABD'deki bir haber kaynağına göre, Meta'nın Netflix'e kullanıcıların özel mesajlarına erişim izni verdiği iddiaları ortaya çıktı. Bu iddialar, birçok kişi tarafından tepkiyle karşılandı. Elon Musk da konuyla ilgili şaşkınlığını dile getirdi. Özellikle Facebook kullanıcılarının mesajlarının Netflix'le paylaşılması fikri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bir kullanıcı, "Meta, kar için bilgilerinizi göz kırpmadan satıyor. " yorumunu yaparak tepkisini dile getirdi. Ancak Meta'nın İletişim Direktörü Andy Stone, iddiaları yalanladı.

Stone, Netflix ve Meta arasındaki anlaşmanın, kişilerin izledikleri yapımları doğrudan Netflix uygulaması üzerinden Facebook arkadaşlarıyla paylaşmalarına olanak sağladığını ve özel mesajların asla paylaşılmadığını belirtti. Özel mesajların paylaşılması konusu, sosyal medya platformları ve kullanıcı gizliliği konusunda da yeni tartışmaları beraberinde getirdi. Olayın detayları merakla bekleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
En Başarılı Belediyemiz Hangisi?
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler