USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Mersin Olimpik Yetenekler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı Süper Lig'e Yükselmeye Çok Yakın

Mersin Olimpik Yetenekler Spor Kulübü'nün başarılı antrenörü Fatma Kara, ampute futbolunun tek kadın şampiyon antrenörü olarak sezonu lider tamamlamayı hedefliyor. Takım, son maçlara girerken ligdeki liderliğini sürdürüyor.

Mersin Olimpik Yetenekler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı Süper Lig'e Yükselmeye Çok Yakın
21-03-2024 10:58
Google News

Mersin Olimpik Yetenekler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, Türkiye Ampute Futbol 1. Lig'de liderliğini sürdürerek Süper Lig'e yükselmeye çok yakın. Takımın başarılı antrenörü Fatma Kara, ampute futbolunun tek kadın şampiyon antrenörü unvanını korumayı ve şampiyonluk kupasını kaldırmayı hedefliyor. Olimpik Yetenekler Spor Kulübü, 12 maç sonunda liderliğini sürdürürken, son 2 haftaya girerken Süper Lig'e yükselme şansını elde etmiş durumda. Takım, 25 puan ile birinci sırada yer alırken, rakiplerini geride bırakarak şampiyonluk için büyük bir fırsat elde etti. Antrenör Fatma Kara, takımın başarısında büyük rol oynarken, kadınların da futbola ilgi duymasını tavsiye ediyor. Ampute futbolda başarılı bir kadın antrenör olmanın gururunu yaşayan Kara, bu alanda daha fazla kadının yer almasını istiyor.

Olimpik Yetenekler Spor Kulübü Başkanı Ali Yanaç, takımın hedeflerine ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtirken, kadın antrenörleriyle birlikte takımın psikolojik rehabilitasyon süreçlerinin daha iyiye gittiğini vurguluyor. Takım, son maçlarda başarılı sonuçlar alarak Süper Lig'e yükselmeyi hedefliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler