USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Mehterli ve güreşli sünnet şöleni

Samsunlu iş insanından mehterli güreşli sünnet şöleni

Mehterli ve güreşli sünnet şöleni
18-11-2023 17:05
Google News

Samsun’un Havza ilçesinde mehterli ve güreşli toplu sünnet şöleni yapıldı.


Havzalı iş insanı Kumru Çiçek Sarıoğlu, kendi çocuğu ile birlikte ilçede bulnan yetim, öksüz ve durumu iyi olmayan ailerlerin çocuklarına yönelik mehterli ve güreşli sünnet şöleni düzenledi.


Mehmetçik Meydanı’nda ilki düzenlenen etkinlikte mehter takımı tarafından mehter marşları seslendirilirken, çocuklar da palyaçolar tarafından eğlendirildi.


İbrahim Karabacak Güreş Alanı’nda gerçekleşen sünnet şölenin ikinci bölümünde ise davetlilere yahni ve keşkek ikramı ile karakucak güreşleri yapıldı.


Doğup büyüdüğü ilçesi için elinden geleni yapmaya çalıştığını ifade eden Kumru Çiçek Sarıoğlu, “Oğlumuz için düzenleyeceğimiz sünnet töreninde ilçemiz insanlarına bir faydamız ve katkımız olsun istedik. Bu nedenle gerekli izinleri aldıktan sonra durumu iyi olmayan aileler ile birlikte yetim ve öksüz çocuklarımıza yönelik mehterli ve güreşli bir şölen hazırladık" dedi.


Programa Ankara, Samsun, İstanbul, Havza ve çevre ilçelerden sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
En Başarılı Belediyemiz Hangisi?
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler