USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kilis Belediyesi'nde 92 kişi işten atıldı! Gazeteci tehdit ve darp edildi

'Adam şimdi işini yapıyorsa çalışıyorsa kanuni olarak ne diyebiliriz' diyen CHP'li Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen 2 günde 92 kişinin işine son verdi. CHP'li Başkan kendisini eleştiren bir basın mensubunu ise tehdit etti.

Kilis Belediyesi'nde 92 kişi işten atıldı! Gazeteci tehdit ve darp edildi
24-05-2024 12:27
Google News

31 Mart'ta yerel seçimleri kazanarak göreve başlayan Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen, kurumda personel avına başladı. Seçimler sonrası kimseyi haksız yere işten atmayacağını söyleyerek insanlara güven veren ve "Korkmayın kimsenin ekmeğiyle oynamam” diyen Bilecen söylediklerinin aksine uygulamalar yapmaya başladı.

2 GÜNDE 92 KİŞİ İŞTEN ÇIKARILDI

"Adam şimdi işini yapıyorsa çalışıyorsa kanuni olarak ne diyebiliriz. Ben avukatım kanun nizam nedir bilirim.” diyen CHP'li Başkan Bilecen, 2 gün içerisinde belediyede toplam 92 kişinin işine son verdi. işten atılanların 86’sının konaklarda görev yaptığı kaydedilirken, 6 işçinin de belediyede farklı birimlerde çalıştığı öğrenildi. 

BASIN MENSUBU TEHDİT EDİLDİ

İşten çıkarılan kişiler CHP'li Başkana tepki gösterirken bir skandal daha patlak verdi. Bir süre önce #Kilis79 hesabından Belediye Başkanı Hakan Bilecen’i eleştiren paylaşımlara yer veren Kadir Polat’ın tehdit ve darp edildiği öne sürüldü. Bir süredir kendisinden haber alınamayan editörün tehditler sonrası şehir dışında özel koruma altına alındığı belirlendi. Polat'la ilgili bilgiler Hasan Can Erkoç'un yazışmaları paylaşmasıyla ortaya çıktı.

İşte o yazışmalar;

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler