USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Kassam Tugayları'ndan İsrail ordusuna yine aynı tarife!

Filistin’in Gazze Şeridi’ndeki bütün cephelerde İsrail ordusunun terör saldırılarına direnen Kassam Tugayları, peş peşe iki video daha yayınladı.

Kassam Tugayları'ndan İsrail ordusuna yine aynı tarife!
01-02-2024 15:03
Google News

Gazze savaşının 'psikolojik harp' kareleri... İşgalci İsrail ordusunu titreten mesajlar!

GALERİNİN DEVAMI <p>İsrail <a href=Ordu Sözcüsü Daniel Hagari’nin “En iyi askerlerimizi kaybettik, savaşın bedeli ağır.” dediği Aksa Tufanı savaşında yalnızca masum sivilleri katletmeyi 'başarabilen' işgalciler, Kassam Tugayları karşısında bozguna uğruyor.

"><p>Gazze’ye giren işgalcilerin zırhlı araçlarıyla dahi sıfır mesafede <a href=mücadele veren Kassam Tugayları, İsrail’e tarihinin en büyük hezimetini yaşatıyor.

İşgalci İsrail askerlerine yönelik başarılı operasyonlarını kameralarla kayda alan Kassam Tugayları, hemen her gün yayınladığı bu görüntülerle siyonist güçlerin aciz anlarını bütün dünyaya duyuruyor.

"><p>Bununla yetinmeyen Kassam Tugayları, <a href=psikolojik harp konusunda da eli kanlı İsrail ordusuna ve suç ortaklarına derin mesajlar veriyor.

Çatışmalardan yansıyan karelerle tasarlanan fotoğraflarla birlikte resmi hesapları üzerinden paylaşımlarda bulunan Kassam Tugayları, işgalci İsrail ordusuna “sinir savaşı” yaşatıyor.

"><p>Tek meziyeti havadan <a href=bebek ve kadın katletmek olan İsrail askerleri, cephede ağır kayıplar vermesinin yanı sıra bu etkili mesajlarla da psikolojik harp mağlubu oluyor.

Kassam Tugayları’nın bu yöndeki son paylaşımlarında, “Canlı şekilde girip ceset olarak çıkacaksınız”, “Tel Aviv yanacak, Kudüs özgürlüğüne kavuşacak”, ”Allah’ın izniyle sizi avlayacağız, hayali devletinizi yerle bir edeceğiz.” ifadeleri yer aldı.

"><p>7 Ekim’de İsrail’e tarihinin en büyük hezimetini yaşatan Kassam Tugayları, Hamas’ın <a href=askeri gücü olarak yıllardır Gazze topraklarında vatan müdafaası yapıyor.

"><p>Hava <a href=savunma radarı, savaş uçağı, savaş gemisi, helikopteri, tankı, zırhlı araçları olmamasına rağmen, bütün bu imkanlara sahip İsrail ordusuna insanüstü bir kararlılıkla direnen Kassam Tugayları, 37 gündür birçok cephede sürpriz hamleler gerçekleştiriyor.

"><p>Gazze’deki yer altı tünellerinde kısıtlı imkanlarla üretilen <strong>roketler, havan topları, dronlar ve bubi tuzaklarıyla </strong>İsrail ordusuna karşılık veren Kassam Tugayları, <strong>dijital mecralarda da etkili bir güç oluşturuyor</strong>.</p><p>Mühendislik harikası olarak oluşturulan Gazze’deki yer altı tünellerinde <a href=yüksek iletişim ağı oluşturan, telefon ve telsiz haberleşmesini sağlayan Kassam Tugayları, “El Kassam Medya” yapılanması ile savaşın psikolojik boyutunda da önemli vazifeler üstleniyor.

"><p><strong>Arapça </strong>ve <strong>İbranice </strong>hazırlanan görselleri dijital medyaya <a href=servis eden Kassam Tugayları, evrensel çapta geniş kullanım ağı olan İngilizce, Türkçe gibi lisanlarda da bu grafiklerini hazırlıyor.

"><p>İsrail ordusuna yönelik <a href=sert ve tesirli mesajlar içeren görselleri 7 Ekim’den bu yana sık sık paylaşan Kassam Tugayları, özellikle ayet-i kerimelerden alıntılarla anlamlı içerikler oluşturuyor.

"><p><strong>İsrail ordusunda yer alan işgalci unsurların telefonlarına ulaşılıp <a href=mesaj yoluyla da gönderilen bu görseller, psikolojik harp hususunda Kassam Tugayları’nın ileri seviyede güç elde ettiğini ortaya koyuyor.

"><p>Operasyonel görüntülerle birlikte hazırlanan fotoğraflarda, Kassam savaşçılarıyla “<strong>Size cehennem ateşini tattıracağız”, “Ordumuz sizi gözetiyor”, “Mağlup olmak için ilerleyin ve bizim nasıl insanlar olduğumuzu öğrenin</strong>” şeklinde ifadeler yer alıyor.</p><p><em>Kassam Tugayları’nın psikolojik harp unsuru olarak oluşturduğu görsellerde yer alan bazı sloganlar şunlar:</em></p><p><strong><em>“Size cehennem ateşini tattıracağız”,</em></strong></p><p><em>“Ordumuz sizi gözetiyor”,</em></p><p><strong><em>“Mağlup olmak için ilerleyin ve bizim nasıl insanlar olduğumuzu öğrenin”,</em></strong></p><p><em>“Kalkanları hedef alan keskin nişancılar sizi gözetiyor”,</em></p><p><strong><em>“Kader okları”,</em></strong></p><p><em>“İşiten, ezilen gibi değildir”,</em></p><p><strong><em>“İlerle.. Korkunun gölgelerini göreceksin”,</em></strong></p><p><em>“Hayalet ordu”,</em></p><p><strong><em>“Cehennemimizden size veyl olsun”,</em></strong></p><p><em>“Allah’ın azabıyla onlara her türlü azabı getireceğiz”,</em></p><p><strong><em>“Lebbeyk ya Aksa”,</em></strong></p><p><em>“Füzem boşuna değildi”,</em></p><p><strong><em>“Gökyüzünün gazabı”,</em></strong></p><p><em>“Onları gözetle ve sabret”,</em></p><p><strong><em>“Onların günlerinin hesabını yapıyoruz”,</em></strong></p><p><em>“Sığınaklara”,</em></p><p><strong><em>“Tohumlar yeşerdi ve özgürlük şafağı doğdu”</em></strong></p><p>Görsellerde, Kassam Tugayları Sözcüsü <strong>Ebu Ubeyde</strong>’nin sözlerine de atıf yapılıyor.</p><p><strong>Görüntülerin Gazze’ye kara <a href=saldırısı düzenleyen İsrail ordu birlikleri ve işgal ordusunun Gazze’ye yakın bölgelerindeki unsurlarına ciddi tesirler oluşturduğu ifade ediliyor.

"><p><em><strong>İşte İzzeddin Kassam Tugayları’nın psikolojik harp sahasında verdiği mücadeleye <a href=örnek teşkil eden ve 7 Ekim’den bu yana resmi hesaplar üzerinden servis edilen o görüntülerden bazıları...

">

HABER7

Savaşın 16’ıncı haftasında siyonistleri zelil eden Kassam Tugayları, Gazze Şeridi’nde İsrail ordusunun zırhlı araçlarına anti tank füzeleriyle düzenlenen operasyonların görüntülerini paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde siyah giyimli bir mücahidin soğukkanlı bir şekilde İsrail tankını havaya uçurduğu anları yayınlayan Kassam, son olarak, kahverengi giyimli benzer bir mücahidin Yasin 105 füzesiyle siyonist savunma aracını vurduğu görüntüyü yayınladı.

Gazze Şeridi’nin ortasındaki Meghazi ve Bureij kamp bölgesinde kayda alınan videonun sonunda, vurulan İsrail tanklarının etrafa saçılmış parçalarından kesitler yer aldı.