USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İstanbul'da Silahlı Saldırı İddianamesi Mahkemeye Sunuldu

İstanbul Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Banu Parlak'a tehdit mesajı gönderen ve silahlı saldırı planlayan şüphelilerin duruşması mahkemeye sevk edildi.

İstanbul'da Silahlı Saldırı İddianamesi Mahkemeye Sunuldu
16-03-2024 15:43
Google News

İstanbul Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, sanık Dilan Polat'ın sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoda yaptığı açıklamayla Banu Parlak'a tehdit mesajı gönderdiği belirtildi.

İddianamede, bu tehdit mesajından kısa bir süre sonra çiftin ortak kararıyla sanık Engin Polat'ın müştekinin iş yerine silahlı saldırı düzenlenmesi için Gürcistan'daki suç örgütüyle irtibata geçtiği ifade edildi. Gökdemir kardeşlerin de İstanbul'a gelerek saldırıya hazırlandığı ve eylemde kullanılacak silah ve motosikletin teslim alındığı belirtildi.

Banu Parlak'ın dilekçeyle şikayetçi olduğu ve Polat çiftinin cezalandırılması talep edildiği iddianamede, diğer sanıkların da farklı suçlardan cezalandırılması istendi. İddianame ağır ceza mahkemesince kabul edildi ve şüphelilerin yakalama emri çıkarıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
En Başarılı Belediyemiz Hangisi?
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler