USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Üniversitelerle Gençlerin İstihdamı İçin İş Birliği Yapacak

Murat Kurum, İstanbul Teknik Üniversitesi'ni ziyaret ederek gençlerin teknoloji ve istihdam alanındaki çalışmalarına destek vereceklerini açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Üniversitelerle Gençlerin İstihdamı İçin İş Birliği Yapacak
08-03-2024 10:44
Google News

İstanbul Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, gençlerin istihdamına, eğitimine ilişkin her alanda üniversitelerle iş birliği içerisinde olacaklarını ve üniversitelerde oluşturacakları gençlik meclislerinde birlikte karar alıp uygulayacaklarını söyledi.

Kurum, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Teknopark Teknoloji Transfer Ofisi'ni ziyaret etti ve üniversite öğrencilerinin teknoloji alanındaki çalışmalarını inceledi.

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Kurum, İstanbul'un teknolojinin lokomotif şehri olmasını hedeflediklerini ve gençlere teknoloji alanında destek vermeyi planladıklarını belirtti.

Kurum, teknoparkların sayısını artırarak gençlere daha fazla imkan sunacaklarını ve üniversitelerle iş birliği içinde gençlerin geliştirdiği ürünlere destek sağlayacaklarını dile getirdi. Ayrıca, iş kuracak gençlere 100 bin lira sermaye desteği vereceklerini de açıkladı.

İTÜ Rektör Yardımcıları ve İTÜ Teknopark Genel Müdürü eşliğinde gerçekleştirilen ziyarette, Kurum'un gençlerin istihdamı ve eğitimi konularında üniversitelerle ortak kararlar alarak uygulamaya geçireceklerini vurguladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler