USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

İsrail İş Forumu, Gösterilere Katılacak Çalışanlara İzin Verecek

İsrail İş Forumu, Batı Kudüs'te yapılacak esir takası anlaşması gösterilerine katılacak çalışanlara izin verecek.

İsrail İş Forumu, Gösterilere Katılacak Çalışanlara İzin Verecek
31-03-2024 05:24
Google News

İsrail Today gazetesinin haberine göre, İsrail İş Forumu, Binyamin Netanyahu hükümetine karşı gelecek hafta Batı Kudüs'te yapılacak esir takası anlaşması gösterilerine katılacak çalışanlara izin verecek. Forum bünyesinde bulunan yaklaşık 200 özel şirketin, çalışanların gösterilere katılabilmesi için izin verme kararı aldığı belirtiliyor.

Özel sektördeki iş gücünün büyük bir kısmını temsil eden İsrail İş Forumu, hükümet karşıtı protestoların sürdüğü ülkede, çalışanların bu tür etkinliklere katılabilmesine destek veriyor. Son zamanlarda Netanyahu hükümetine karşı düzenlenen protestoların arttığı ve esirlerin geri getirilmesi taleplerinin yükseldiği vurgulanıyor.

Gösterilerde "Netanyahu istifa" çağrıları yapılırken, eski İsrail Askeri İstihbaratı Direktörü Amos Malka, Netanyahu'yu Gazze'deki "esirleri terk etmekle" suçlamıştı. İsrail makamlarına göre, Gazze'de bulunan 136 İsrailli esirden bazıları hayatta bazıları ise ölü olarak bulunuyor. Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin Kassam Tugayları, İsrail'in Gazze'ye saldırılarında öldürülen İsrailli esir sayısının 70'i geçtiğini duyurmuştu. Protestoların devam edeceği ve hükümetin bu konuda siyasi irade göstermesi gerektiği belirtiliyor. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/puan.asp, line 439

The include file 'json/puan_55606_0_2.html' was not found.

GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler