USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

İsrail'in Filistinlilere Yönelik Saldırısı Büyük Tepki Çekti

İsrail ordusunun Gazze'deki Filistinlilere yönelik saldırısı uluslararası toplumda büyük tepki çekti. İsrail Başbakanı Netanyahu'nun politikaları sert bir şekilde eleştirildi.

İsrail'in Filistinlilere Yönelik Saldırısı Büyük Tepki Çekti
29-02-2024 21:49
Google News

Bogota Belediye Başkanı Petro, İsrail'in Gazze'deki Filistinlilere yönelik saldırısını sert bir dille eleştirdi. Yaptığı paylaşımda, İsrail Başbakanı Netanyahu'yu soykırım ve Holokost ile ilişkilendirerek dünya devletlerini duruma müdahale etmeye çağırdı.

İsrail ordusunun Reşid Caddesi'nde insani yardım bekleyen Filistinlilere yönelik gerçekleştirdiği saldırı sonucunda 112 Filistinlinin hayatını kaybettiği ve 760 Filistinlinin yaralandığı belirtildi.

Gazze'deki hükümet yetkilileri ise saldırının kasıtlı ve planlı bir şekilde gerçekleştirildiğini vurgulayarak uluslararası toplumu duruma müdahale etmeye çağırdı.

İsrail ordusunun sivil yerleşim yerleri, hastane, okul ve barınakları hedef alan saldırılarının yanı sıra insani yardımların girişini engellemesi nedeniyle Gazze Şeridi'nde büyük bir insani felaket yaşanmaktadır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler