USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

İsrail'in Dezenformasyon Faaliyetleri Ele Alındı

Bangladeş, Gine-Bissau, İran, KKTC, Nijer ve Somali Bakanları İstanbul'da İletişim Başkanı Altun ile bir araya geldi ve İsrail'in dezenformasyon faaliyetleri ele alındı.

İsrail'in Dezenformasyon Faaliyetleri Ele Alındı
24-02-2024 19:38
Google News

İstanbul Altun, Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda Bangladeş Enformasyon ve Yayıncılık Bakanı Mohammad Ali Arafat, Gine-Bissau Sosyal İletişim Bakanı Maria da Conceicao Evora, İran İslam Cumhuriyeti Kültür ve İslami İrşat Bakanı Dr. Muhammed Mehdi İsmaili, KKTC Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Nijer İletişim, Posta ve Dijital Ekonomi Bakanı Raliou Sidi Mohamed ve Somali Enformasyon, Kültür ve Turizm Bakanı Daud Aweis Jama​​​​​​​ ile görüştü. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, görüşmelerde İsrail'in son zamanlardaki dezenformasyon faaliyetlerini ele aldıklarını belirtti.

Altun, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sırasında uluslararası kamuoyunu yanıltıcı, yalan haber ve dezenformasyon faaliyetleriyle suç işlediğini vurguladı. Altun, İsrail'in sivil kayıpların yanı sıra gazetecilerin hayatını da tehlikeye attığını dile getirdi.

İsrail'in uluslararası medya ve sosyal medyayı kullanarak suçlarını örtmeye çalıştığını ifade eden Altun, İletişim Başkanlığı olarak İsrail'in yalanlarını tek tek ifşa ettiklerini söyledi.

İsrail'in dezenformasyonla mücadele için ülkeler arasında işbirliği yapılması ve Filistin'in haklı mücadelesine destek olunması gerektiğini belirten Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye'nin İsrail'e karşı gereken adımları atmaya devam edeceğini vurguladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
En Başarılı Belediyemiz Hangisi?
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler