USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Demir, Halkla Bir Araya Geldi!

HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, “Memleketimizin HÜDA PAR’ın dürüst siyasetine şiddetle ihtiyacı vardır.” dedi.

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Demir, Halkla Bir Araya Geldi!
19-02-2024 17:28
19-02-2024 17:31
GAZİANTEP
Google News

31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimler için HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı tüm teşkilatları ve kadrolarıyla seçim çalışmalarını sürdürürken, HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Demir de seçim çalışmalarına destek veriyor.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tarafından organize edilen programlar kapsamında Gaziantep'in kent merkezinde ve 9 ilçesinde Gaziantep İl Başkanlığı, ilçe başkanlıkları, kadın kolları, gençlik kolları ve teşkilat yöneticileri vatandaşlarla buluşuyor.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Demir, partisinin Şahinbey Belediye Başkan Adayı Orhan Harat ile birlikte Harat’ın da köyü olan Osmanlı (Bebirge) köyü sakinleriyle bir araya geldi.

Osmanlı Sosyal Tesisi’nde düzenlenen programda vatandaşlara hitap eden HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Demir, Türkiye’nin ve Gaziantep’in HÜDA PAR’a ihtiyacının olduğunu söyledi.

HÜDA PAR’ın siyaset vizyonu ile ilgili bilgi veren Demir, “Halka hizmet dediğimiz zaman tabi ki bazı kırmızıçizgilerimizin olması lazım. Nedir bunlar; elbette adalet, dürüstlük, samimiyet, içtenlik, emin olmak, sözünde durmak, aldatmamak, insanı merkeze almak ve meşruiyet dairesi içerisinde hareket etmek, her şeyi, her sözü, her siyasi oyunu, hileyi hurdayı kendisine meşru görmemek, Allah-u Teala'nın belirlediği hudutlara riayet etmek, hakkıyla halka hizmet etmenin gerçek anlamda hizmet etmenin temel ölçüleri bu prensiplerdir. Bu prensiplere uymayan, esas almayan hiçbir siyasetçinin, belediye başkanının, milletvekilinin bu memlekete, bu halka ve bu toplumun değerlerine bir katkı sunabileceğini, hizmet edebileceğini düşünmüyoruz.” dedi.

BİZİM SİYASETİMİZDE HALKIN HİZMETİNDE OLMAK VARDIR

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Demir, Halkla Bir Araya Geldi!

Halka hizmet yolunda HÜDA PAR’ın bazı kırmızıçizgilerinin olduğunu ifade eden Demir, “Meşruiyet dairesi bizim için olmazsa olmazımızdır. Bizim hedefe varmak için yalan söyleme lüksümüz yok. Gayrimeşru yollardan gelir elde ederek, çıkar elde etme lüksümüz yok. Ahlaksızlığın önünü açma, ahlaksızlığa sebep olma, bunlara destek verme gibi bir lüksümüz yok. Çünkü biz ne yapacak olursak olalım öncelikle Allah-u Teala’nın rızasına bakarız. Allah-u Teala'nın böyle bir şeyi uygun görüp görmediğine bakarız. Ayrıca bu yapacağımız eylemin, söyleyeceğimiz sözün, yapacağımız icraatın halka faydası var mı, yok mu? İnsanımıza faydası var mı, yok mu? ‘Bu işi yaptığım zaman ben mi kazanacağım partim mi kazanacak, yoksa memleket mi kazanacak? İnsanımız mı kazanacak? Köyümüz şehrimiz, kasabımız mı kazanacak?’ biz buna bakarız. İnsanımızın faydalanmayacağı, insanımıza faydası olmayan hiçbir şey de biz olamayız. Bizim yönetimlerimizde, bizim belediyeciliğimizde, bizim siyaset tarzımızda velev ki vekil, belediye başkanı, il başkanı olalım ya da farklı farklı yerlerde farklı farklı konumlarda olalım; bizim siyaset tarzımızda halkın hizmetinde olmak vardır.” şeklinde konuştu.

HALKIN MANEVİYATINA YÖNELİK HİZMETLER İHMAL EDİLİYOR

HÜDA PAR olarak halka hizmet etmeyi sadece fiziki hizmetler olarak görmediklerini vurgulayan Demir, “Altyapı, üst yapı, yol, inşaat, hastane ve benzeri hizmetler fiziki hizmetlerdir. Halkın değerlerine, halkın maneviyatına yönelik hizmetler ihmal ediliyor. Bizim için önemli olan gençlerimizin ve insanımızın ahiretine yatırım yapmaktır. İnsanımızın hem dünyada huzura kavuşmasını hem de ahiretini kurtarmak için çalışmak daha önemlidir. Biz Allah'ın izniyle yapacağımız çalışmalarla, etkinliklerde, parti programlarla, belediyelerimizin yapacağı hizmetlerle halkın değerlerine yatırım yapacağız. İnsanımıza yatırım yapacağız ve gençlerimizin elinden tutacağız. Gençlerimizin Allah ile barıştıracağız, Allah'ın evi ile barıştıracağız. Gençlerimizi dürüstlükle, adaletle, eşitlikle, insanlıkla barıştıracağız. Ancak bu şekilde biz geleceğimizi, memleketimizi güven altına alabileceğimizi düşünüyoruz.” diye konuştu.

BİZ İNSANIMIZIN HEM DÜNYASINI HEM AHİRETİNİ KURTARMAYA ÇALIŞIYORUZ

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Demir, Halkla Bir Araya Geldi!

HÜDA PAR’ın sürekli yapıcı siyaset tarafında olduğunu ifade eden Demir, “Parti programımızda insan medeniyetini, İslam medeniyetini tesis etmektir. Mal, makam, mevkii, rant bizde yoktur. Defalarca biz memleket kazansın diye seçimlere girmemişiz. Memleketimizin HÜDA PAR’ın dürüst siyasetine şiddetle ihtiyacı vardır. Biz bunları yapmakla, bu kırmızıçizgilerimize sadık kalmak suretiyle memleketimize hizmet etmek, sorunları çözmek istiyoruz. Orhan kardeşimizle bizim derdimiz budur. Allah'ın izniyle biz, memleketin, insanların hem memlekete dair fiziki yapıların sorunlarını çözmeye en azından gücümüz nispetinde bunlara sahip çıkmaya çalışıyoruz, buna talibiz ve bununla birlikte değerlerimizi, inancımızı, çocuklarımızı, neslimizi ve genel ahlakı da muhafaza etmek, korumak, insanımızı Allah ile barıştırmak zorundayız; gayemiz de budur. Sadece dünya değil biz insanımızın hem dünyasını hem ahiretini kurtarmaya çalışıyoruz. Biz siyaseti insanımızın ve davamızın hizmetkârı yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

SİYASETİMİZ ALLAH-U TEALA'NIN MEŞRU GÖRDÜĞÜ NOKTAYA KADAR OLACAKTIR

HÜDA PAR olarak siyaseti asla amaç haline getirmediklerini ve bundan sonra da getirmeyeceklerinin altını çizen Demir, şunları söyledi:

“Dini asla istismar edemeyiz. Allah-u Teala bize böyle bir hak vermemiş. Dolayısıyla bizim siyasetimiz Allah-u Teala'nın meşru gördüğü noktaya kadar olacaktır. Bunun ötesinde asla olmayacaktır. Allah'ın izniyle iyiliğe, güzelliğe, dürüstlüğe talip olan insanlardan dua ve fiili destek de bekliyoruz, katkı da bekliyoruz. Sizi böyle bir çalışmaya, böyle bir hizmete davet ediyoruz. Kardeşimize, kardeşinize, kendi çocuğunuza sahip çıkmanızı bekliyoruz.”

Programda köylülerine hitap eden Şahinbey Belediye Başkan Adayı Orhan Harat, “İnşallah elimizden geldiği kadarıyla adaletli olmaya çalışacağız. Hem partimiz hem şahsım adına ilçemize faydalı bir Belediye Başkanı olacağız. Sizleri yalnız bırakmayacağız. Bu kardeşiniz belediyede olduğu sürece bütün kapılar sizler için açık olacak. Bütün Şahinbey için biz bu mücadeleyi vereceğiz. Vatandaşımız belediyeye geldiği zaman derdini, sıkıntısını elimizden geldiği kadarıyla en iyi bir şekilde tam olarak çözeceğiz.” diyerek köylülerinden yerel seçim için destek istedi.

Programın sonunda HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Demir, köy sakinleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Programa, HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir’in yanı sıra İl Başkanı Faruk Göçer, Şahinbey Belediye Başkan Adayı Orhan Harat, Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Adil Kök, Şahinbey ve Oğuzeli Meclis Üyesi Adayları, Harat ailesi ve vatandaşlar katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
En Başarılı Belediyemiz Hangisi?
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler